Imagini de fundal de lebede

Lebede

Fundaluri

Imagini de fundal de lebede

Imagini de Fundal de lebede pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit lebede pentru pc. Fotografie din lebede și fundaluri pentru desktop de lebede pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri lebede

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de chineză olimpice mascota: bèibei

Chineză Olimpice mascota: Bèibei

La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Bèibei. Un mic albastru fată, care reprezintă de peşte şi de sporturi nautice. Ideal reprezentat de prosperitate. Cultural inspiraţie în Chineză tradiţională de Anul Nou decorative imagine de lotus şi peşte; peşte de design de la neolitic artifacts. În cultura tradiţională chineză, peştele reprezintă prosperitate, în calitate de caractere pentru peşte sună aceeaşi ca pentru excedent.

Wallpapere de lebede

Lebede

Lebede sunt păsări acvatice cu gât lung, care pot zbura și trăiesc în lacuri. Aceste animale sunt considerate cele mai frumoase și romantice rațe. Ei întotdeauna vin în perechi de două specimen.. Fotografie din lebede pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de lebede. Cine nu-i place Fundaluri de lebede? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de lebede panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. O lebădă este o pasăre acvatică mare, care face parte din familia Anatidae (rață). Lebede împerechează pentru viață. Numărul de ouă depuse variază între specii și indivizi. Cele mai multe specii de lebada sunt de culoare albă, dar în Australia există un fel de lebedelor negru, care este negru cu factura roșu și pete albe sub aripile. Există diferite specii de aceste păsări care zboară. Aceste păsări au inspirat un balet celebru numit Lacul lebedelor. Ele sunt acoperite fizic de către un penaj alb și sunt diferențiate de la alte tipuri de rațe de gât lung.