Imagini de fundal de pui

Pui

Fundaluri

Imagini de fundal de pui

Imagini de Fundal de pui pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit pui pentru pc. Fotografie din pui și fundaluri pentru desktop de pui pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri pui

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de chineză olimpice mascota: yíngying

Chineză Olimpice mascota: Yíngying

La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Yíngying. Un mic galben băiat, care reprezintă de sănătate şi de a urmări şi de domeniul sportului. Ideal reprezentat de viu, vivacious. Cultural inspiraţie în tibetană Antelope este o specie pe cale de dispariţie nativ la Podisul tibetan, cunoscută pentru rapiditate. Yingying a capului încorporează elemente de tibetană şi Xinjiang etnice costume.

Wallpapere de pui

Pui

Puii de copii sunt adesea numite de pui. Ele sunt, de asemenea, puii de cocoși și găini de păsări de curte. La nastere acestea sunt acoperite cu un penaj galben, care este foarte caracteristică a acestor animale.. Fotografie din pui pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de pui. Cine nu-i place Fundaluri de pui? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de pui panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. Aceste păsări mici sunt puii de găină și cocoși. Ei reproduce prin ouă (ovipar). Când un pui sparge coaja, de obicei, l lase în pace, fără ajutor. Ei au nascut fara pene sau penaj, dar atunci când petrece câteva zile crește un strat de culoare galbenă în jos. Aceasta culoare este foarte caracteristic de orice pui. Pentru a comanda produse alimentare sau suna părinții lor, pui emit un sunet strident, și cele mai multe ori se petrec sunete. Când cresc toamna, de jos, dând cale de a penelor reale, care pot varia în culoare, în funcție de specie.