Imagine de fundal de interior de o moschee

arhitectura islamica

Interior de o moschee

Imagine de fundal de interior de o moschee (arhitectura islamica)

Imagine de fundal de interior de o moschee

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 60 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de interior de o moschee (arhitectura islamica) pentru a descărca

Intr-unul dintre cele mai renumite moschei din lume, moschee din Istanbul. In aceasta imagine putem vedea unele dintre caracteristicile fundamentale ale arhitecturii islamice de moschei, cum ar fi arcade, decor sau marea cupola centrală. Putem vedea tot interiorul decorat în detaliu, utilizarea de aur, culorile alb, negru și roșu. Vedem frontierele geometrice și scrierile sacre ale Coranului ca decoratiuni interioare. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 5 ani , 11 luni și 17 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Interior de o moschee arhitectura islamica

Interior de o moschee. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de interior de o moschee (arhitectura islamica). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de interior de o moschee (arhitectura islamica). Descarcă fundal de ecran de interior de o moschee (arhitectura islamica) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de interior de o moschee (arhitectura islamica) pentru desktop. Descarca Desktop Background Multe ferestre lăsa lumina să intre în moschee, care este, de asemenea, însoțită de iluminare artificială. Ferestrele sunt la baza cupolei, în bolți și arcade. Este un tip de clădire bine luminat. Coloanele sunt foarte groase pentru a susține cupola este atât de mare. Arcadele sunt decorate cu alternativ culorile alb și roșu. Decorul se realizează la toate colțurile de cel mai mic detaliu.. Fundaluri HD de interior de o moschee (arhitectura islamica). Acest fundal de ecran deține poziția a 8628-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Taj Mahal
6
137
descărcări

Taj Mahal-ul este o construcție care este utilizat foarte mult pentru a ilustra arhitectura islamica, deși este un set de cladiri care se alătură o mulțime de influențe arhitecturale, deoarece aparține arhitectura mongolă, cu o combinație de elemente din persană islamic,, arhitectura indiană și chiar turcă, formând un set complex... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Interior de o moschee
Descarcă fundal