Imagine de fundal de Eta Carinae Nebuloasa

Nebuloasa Eta Carinae

Eta Carinae Nebuloasa

Imagine de fundal de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae)

Imagine de fundal de Eta Carinae Nebuloasa

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 517 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae) pentru a descărca

În această fotografie HD puteti vedea Carina Nebuloasa în toată splendoarea sa, de asemenea, cunoscut sub numele de Nebuloasa chila sau Eta Carinae. După cum puteți vedea în această imagine de fundal, nebuloasa Carina are culori foarte diferite între formațiunile lor spațiale gigantice. Ea are, de asemenea, mai multe stele, unele dintre ele cu adevărat gigantice la un neimaginat în unitățile noastre de măsură. Cu aceste imagini ne deschide o fereastră în spațiul cosmic. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 7 ani , 9 luni și 11 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Eta Carinae Nebuloasa Nebuloasa Eta Carinae

Eta Carinae Nebuloasa. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae). Descarcă fundal de ecran de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae) pentru desktop. Descarca Desktop Background Nebuloasa Carina este o formațiune mare spațiu care se află la o distanță de 6.500 la 10.000 de ani lumina de Pamant. Este o nebuloasa de emisie este în jur de diferite grupuri de stele. Notă Eta Carinae, o stea de magnitudine excesive (are între 100 și 150 de ori masa Soarelui), și este unul dintre cele mai masive stele, care pot fi studiate în prezent.Eta Carinae are o luminozitate care este de patru milioane de ori mai mare decât a Soarelui, după cum puteți vedea sunt măsuri care sunt dincolo de înțelegerea noastră cu imensitatea lor. În afară de aceasta stea interesant în nebuloasa Carina găsim, de asemenea, cunoscut sub numele de Nebuloasa Keyhole, care este compus din praf spațiu și molecule reci, care dau un aspect mai inchisa in contrast cu restul de formare. Dacă vă place să învețe despre astronomie, o puteți face în timp ce vizionați imagini de fundal diferite.. Fundaluri HD de Eta Carinae Nebuloasa (Nebuloasa Eta Carinae). Acest fundal de ecran deține poziția a 2094-a în topul general al site-ului.
Acest fundal de ecran are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a fi mai bine cunoscut în rândul utilizatorilor de internet și mai multe persoane pentru a descărca.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Carina Nebuloasă
7
2074
descărcări

Trebuie doar să instalaţi această aplicaţie de pe computer în care imagini de fundal astronomice continua să se schimbe în funcţie de intervalul de timp alese pe program. Vă veţi bucura de imagini de fundal, apoi de mai multe... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Eta Carinae Nebuloasa
Descarcă fundal