Imagine de fundal de Suprafață de soare

Soare

Suprafață de soare

Imagine de fundal de Suprafață de soare (Soare)

Imagine de fundal de Suprafață de soare

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 111 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Suprafață de soare (Soare) pentru a descărca

Suprafața Soarelui este numit fotosfera este partea vizibilă și de pe planeta noastră. Aceasta este zona vizibilă în care lumina soarelui vizibil, care ajunge la noi este emis și determină durata de viață de pe Pământ. Fotosfera solară este de aproximativ 100 sau 200 km adâncime, cum este gazul puteți vedea prin ea până când acesta devine întuneric. Această suprafață este de fierbere reacție de lumina solară și produce căldură. În imaginea vedem strălucirea soarelui și de plasma ejectat de la suprafață. Deasupra fotosferei lumina soarelui vizibil este liber să se propage în spațiu. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 6 ani și 9 luni

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Suprafață de soare Soare

Suprafață de soare. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Suprafață de soare (Soare). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Suprafață de soare (Soare). Descarcă fundal de ecran de Suprafață de soare (Soare) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Suprafață de soare (Soare) pentru desktop. Descarca Desktop Background Suprafata solara este o masă de fierbere continuă în care celulele arata ca granule în mișcare. Timpul de înjumătățire este de numai aproximativ nouă minute de la suprafața celulelor solare.Soarele este un corp gazos cu o temperatură care scade cu distanța de la centru, care este cea mai fierbinte zonă. Panoul solar este format din granule care proiectează luminos pe un fundal întunecat. Suprafața vizibilă a Soarelui este numit fotosfera.. Fundaluri HD de Suprafață de soare (Soare). Acest fundal de ecran deține poziția a 6469-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Soarele
8
626
descărcări

Cu acest tapet gratuit Soarelui, va fi capabil de a avea, chiar în desktop, toată energia pe care ceea ce ei numesc Soarele radiază rege. În această fotografie spațiu, puteți vedea cu o mulțime de detalii de suprafață a Soarelui, steaua care duce la sistemul nostru solar.Soarele se afla la o distanta de aproape 150 de milioane km de Pământ, o... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Suprafață de soare
Descarcă fundal