Imagini de fundal de Lipton

Lipton

Fundaluri

Imagini de fundal de Lipton

Imagini de Fundal de Lipton pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit Lipton pentru pc. Fotografie din Lipton și fundaluri pentru desktop de Lipton pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri Lipton

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de chineză olimpice mascota: nini

Chineză Olimpice mascota: Nini

La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Nini. Un mic verde fata, care reprezinta de noroc şi de gimnastică. Ideal reprezentat de nevinovat. Cultural inspiraţie în rândunica; Beijing a shayan zmee. Rândunica este un mesager de primăvară şi fericirea în cultura chineză, şi este văzută ca un simbol al norocului.

Wallpapere de Lipton

Lipton

Cu conceptul de ice tea, această infuzie tradițională a devenit un suc mai curent consumate de milioane de tineri din întreaga lume. Lipton marca știut să exploateze acest potențial prin firma sa de bauturi racoritoare.. Fotografie din Lipton pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de Lipton. Cine nu-i place Fundaluri de Lipton? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de Lipton panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. Acest brand de ceai cu gheață este parte a societății-mamă PepsiCo / Unilever. Acesta este un brand foarte popular, care a fost fondat în secolul al XIX-lea de către Sir Thomas Lipton cu intenția de a se întoarce ceai mai accesibile, și a pregătit fără apă căldură și pregăti ceaiul. Acest lucru a permis, de asemenea, ceaiul poate fi consumat rece, chiar însoțită de gheață ca o băutură răcoritoare. În prezent, ceaiul Lipton Ice este principalul concurent al alt brand majore, Nestea, care este detinuta de Nestle. Pe piata de astăzi, Lipton reprezintă 10% din vânzările totale de ceai, cu gama sa de produse.