Imagini de fundal de Lipton

Lipton

Fundaluri

Imagini de fundal de Lipton

Imagini de Fundal de Lipton pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit Lipton pentru pc. Fotografie din Lipton și fundaluri pentru desktop de Lipton pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri Lipton

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de Suzuki echipa

Suzuki echipa

Suzuki a fost de curse de motociclete, în Grand Prix de la 1960 şi a câştigat Campionatul Mondial producător şapte titluri şi cinci titluri individuale. De uz casnic nume precum Barry Sheene, Kevin Schwantz şi Kenny Roberts Jr au toate raced la victoria pe un Suzuki. De curse, de asemenea, filtre de succes la alte motocicleta Championships.

Wallpapere de Lipton

Lipton

Cu conceptul de ice tea, această infuzie tradițională a devenit un suc mai curent consumate de milioane de tineri din întreaga lume. Lipton marca știut să exploateze acest potențial prin firma sa de bauturi racoritoare.. Fotografie din Lipton pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de Lipton. Cine nu-i place Fundaluri de Lipton? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de Lipton panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. Acest brand de ceai cu gheață este parte a societății-mamă PepsiCo / Unilever. Acesta este un brand foarte popular, care a fost fondat în secolul al XIX-lea de către Sir Thomas Lipton cu intenția de a se întoarce ceai mai accesibile, și a pregătit fără apă căldură și pregăti ceaiul. Acest lucru a permis, de asemenea, ceaiul poate fi consumat rece, chiar însoțită de gheață ca o băutură răcoritoare. În prezent, ceaiul Lipton Ice este principalul concurent al alt brand majore, Nestea, care este detinuta de Nestle. Pe piata de astăzi, Lipton reprezintă 10% din vânzările totale de ceai, cu gama sa de produse.