Imagini de fundal de Carlsberg

Carlsberg

Fundaluri

Imagini de fundal de Carlsberg

Imagini de Fundal de Carlsberg pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit Carlsberg pentru pc. Fotografie din Carlsberg și fundaluri pentru desktop de Carlsberg pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri Carlsberg

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de Halloween Munte

Halloween Munte

Doar instala această aplicaţie de pe computer în care monitorului Halloween continua să se schimbe în funcţie de intervalul de timp alese pe program. Vă veţi bucura de imagini de fundal, apoi de mai multe simultan.

Wallpapere de Carlsberg

Carlsberg

Bere Carlsberg este un brand de bere, care a fost fondată în Danemarca în 1847 de Jacob Christian Jacobsen. Numele său înseamnă "Dealul Carl", în onoarea dealului unde a fost instalat prima fabrică.. Fotografie din Carlsberg pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de Carlsberg. Cine nu-i place Fundaluri de Carlsberg? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de Carlsberg panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. Aceasta companie din Danemarca este unul dintre cei mai mari producatori de bere din întreaga lume. Aceasta este berea daneză principală, și este vândut în peste 50 de țări din întreaga lume. Are în prezent mai mult de 45.000 de angajati, iar numărul continuă creștere în fiecare an. Deși compania Carlsberg este cunoscută pentru marca sa de bere, dar adevărul este că societatea deține un număr mare de diferite mărci, în special în țările europene. Bere este imbuteliata in sticle caracteristici verde. Originală logo-ul a fost achiziționat pentru 300 DKK la Thorvald Bindesboll în 1904.