Imagini de fundal de Levi's

Levi's

Fundaluri

Imagini de fundal de Levi's

Imagini de Fundal de Levi's pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit Levi's pentru pc. Fotografie din Levi's și fundaluri pentru desktop de Levi's pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri Levi's

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de zână pădure

Zână Pădure

Orbitor puţin zane dans şi despre sclipire în această pădure magică. Fluturi flutter în jurul valorii de zane ca acestea plutesc de la roz crin crin la pad pad, deschidere fiecare floare cu baghetele lor magice.

Wallpapere de Levi's

Levi's

Brandul Levi Strauss este unul dintre cele mai populare branduri de blugi din întreaga lume. Ea are magazine în mare parte a lumii, și nu să se concentreze doar pe blugi, dar în toate tipurile de uzură casual, pentru utilizare zilnica.. Fotografie din Levi's pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de Levi's. Cine nu-i place Fundaluri de Levi's? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de Levi's panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. Levi Strauss & Co este o companie mare multinationala dedicata fabricarea și comercializarea de toate tipurile de articole de îmbrăcăminte. Hârtie sale emblematice sunt blugi Levi. Compania a fost fondată în 1850 în Sacramento (California, SUA). A fost numit după un imigrant german pe nume Levi Strauss, incepe productia de blugi la sosirea sa în America, alături de croitor Jacob Davis. Stilul brandului se concentrează pe haine casual, casual dar cu o inalta calitate. Pe lângă marca lui Levi, de asemenea, au alte marci, cum ar fi Dockers si Table. Astăzi ei au peste 21 de fabrici din intreaga lume.