Imagini de fundal de Microsoft

Microsoft

Fundaluri

Imagini de fundal de Microsoft

Imagini de Fundal de Microsoft pentru calculator pentru a descărca gratuit și să pună pe monitor. Particularizarea computerul cu ecran acest wallpaper gratuit Microsoft pentru pc. Fotografie din Microsoft și fundaluri pentru desktop de Microsoft pentru dvs. Tema Aero propria Windows 7 pentru desktop-uri.

Fundaluri Microsoft

Comentează!
Voteaza!
Distribuie!
Delicious
Vă recomandăm ...

Imagine de fundal de bariera de corali

Bariera de Corali

De fundal animate de un recif de corali în cazul în care diverse specii marine înot primare. Vă puteţi bucura de adâncime şi de culorile sale relaxante, fără a lăsa acasă sau la sfârşitul sus inmuiat. Peşte, alge marine si coralii vor înveseli imagine de fundal.

Wallpapere de Microsoft

Microsoft

Numele companiei Microsoft este, de asemenea, frecvent abreviat ca MS, si detine sistemul de operare Microsoft Windows, Internet Explorer si Office Pachetul, un set de browser software de birou.. Fotografie din Microsoft pentru desktop-ul Windows. Aceste imagini sunt proiectate în fiecare zi în căutarea subiecte fierbinți și ceea ce utilizatorii noștri place, site-ul nostru a fost actualizat astăzi. Pe site-ul nostru fundaluri.com veți găsi imagini de fundal HD de Microsoft. Cine nu-i place Fundaluri de Microsoft? Puteți schimba imaginea de fundal de pe desktop de zi cu zi, cu temele pe care le plac, liber și să fie întotdeauna parte din Gifmania Netword, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Fundaluri de Microsoft panoramic sau normal ecran, ca de descărcare este adaptat la dimensiunea monitorului dvs. pentru a obține tot ce ai nevoie. Există de toate rezoluțiile și, de asemenea, în HD. Microsoft Corporation este o companie privata americana multinationala fondata de Bill Gates si Paul Allen in 1975, care este dedicat sectorului tehnologiei și calculatorul, cu sediul în Redmond, Washington, Statele Unite ale Americii. El este cel mai bine cunoscut pentru sistemele sale de operare Windows și aplicațiile de birou, cum ar fi Microsoft Office. Recent, compania de software de mare sa alăturat competiției în telefonul mobil cu Windows Phone sale. Principalul său concurent este compania Apple, fondata de Steve Jobs, Stephen Wozniak și Ronald Wayne. Microsoft este una dintre cele mai bogate din întreaga lume multinaționale.