Imagine de fundal de Shamrock, trifoi magic

Trifoi alb (Shamrock)

Shamrock, trifoi magic

Imagine de fundal de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock))

Imagine de fundal de Shamrock, trifoi magic

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 53 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock)) pentru a descărca

Shamrock este simbolul oficial al Irlandei. Aceasta planta este o specie de trifoi Trifolium repens. Aceasta planta are conotații magice și legendare legate de tradiția Celtic. Acesta este de obicei vizibil la festivitățile de Ziua Sfântului Patrick, sărbătorită pe 17 martie. Acest festival este celebrată în întreaga comunitate irlandez din lume, la 17 martie, data morții sale. Numele înseamnă trei frunze tinere de plante. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 6 ani , 6 luni și 2 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Shamrock, trifoi magic Trifoi alb (Shamrock)

Shamrock, trifoi magic. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock)). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock)). Descarcă fundal de ecran de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock)) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock)) pentru desktop. Descarca Desktop Background Trifoi alb este o specie de trifoi nativă în Europa, Africa de Nord și Asia. Este folosit ca un simbol al Republicii Irlanda și în special sărbătoarea națională a acestei țări. Ziua Sf. Patrick. Trifoi alb este utilizat pe scară largă în producția de furaje. Subliniază mare de produse alimentare de calitate pentru bovine, în termeni de proteine ​​și minerale. Acesta a fost considerat de către irlandezi ca simboluri de noroc.. Fundaluri HD de Shamrock, trifoi magic (Trifoi alb (Shamrock)). Acest fundal de ecran deține poziția a 9175-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Shamrock Rune
5
59
descărcări

Aceasta runa pe o suprafață de piatră de Shamrock, un trifoi cu trei frunze. Este un simbol al Irlandei. Acest simbol al culturii irlandeze este întocmit în stil celtic, ca aceasta este o caracteristică a tradiției celtice. Acest simbol național este asociat în toată lumea cu noroc, atunci când a reprezentat cu patru foi, deoarece acestea sunt greu de... mai mult

Fericit trifoi St Patrick
8
40
descărcări

În această imagine, vedem un semn de salut Ziua Sfântului Patrick pe un pat de trifoi. Stilul irlandez verde umple fundalul de computer. După cum puteți vedea, de culoare verde domină întreaga imagine. Că este culoarea de Irlanda, și că de culoare este, de asemenea, asociat cu vegetatie si traditiile celtice. Computerul va avea o mulțime de trifoi cu... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Shamrock, trifoi magic
Descarcă fundal