Imagine de fundal de Isus Hristos

Isus Hristos

Isus Hristos

Imagine de fundal de Isus Hristos (Isus Hristos)

Imagine de fundal de Isus Hristos

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 459 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Isus Hristos (Isus Hristos) pentru a descărca

Isus Hristos a fost fiul lui Dumnezeu, cu Duhul Sfânt sunt Sfânta Treime. Născut în Nazaret, fiul Fecioarei Maria și Sf. Iosif, tâmplarul. El a fost trimis în lume pentru a salva omenirea de la Dumnezeu. El a murit la vârsta de 33 răstignit de către romani. În viața lui a fost dedicată pentru a aduce Cuvântul lui Dumnezeu pentru oameni, găsi adepți și să semene semințele care ar duce la creștinism și de religie. Acesta este figura centrală a creștinismului și apare în islam și iudaism, de asemenea. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 6 ani , 3 luni și 10 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Isus Hristos Isus Hristos

Isus Hristos. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Isus Hristos (Isus Hristos). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Isus Hristos (Isus Hristos). Descarcă fundal de ecran de Isus Hristos (Isus Hristos) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Isus Hristos (Isus Hristos) pentru desktop. Descarca Desktop Background Născut ca un om de părinți bărbați, Maria și Iosif, dar a fost de fapt fiul lui Dumnezeu, trimis de tatăl său să ia cuvântul sacru la oameni. Acesta este figura centrală a creștinismului și catolică și religia protestantă. În Islam este un profet și, de asemenea, apare în iudaism, dar nu la fel de Dumnezeu. El a fost răstignit în Ierusalim și a suferit persecuții religioase de romani, care au credința lui ca o amenințare la adresa puterii guvernului lor.. Fundaluri HD de Isus Hristos (Isus Hristos). Acest fundal de ecran deține poziția a 3074-a în topul general al site-ului.
Deși a fost descărcat 459 ori, trebuie să facem cunoscut acest fundal de ecran în rețelele sociale, Facebook, Twitter, Google fundal de ecran, Tumblr.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Hristos Răscumpărător
5
14280
descărcări

Isus, de asemenea, cunoscut ca Isus din Nazaret, a fost un secol evreiesc 1st lider, care este figura centrală a creştinismului, şi este, de asemenea, un important figura în mai multe alte religii. El este, de asemenea, numit Iisus Hristos, în cazul în care \"Hristos\" este un titlu derivat din greacă (Christos), sensul de \"uns One\", care corespunde cu ebraica derivate... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Isus Hristos
Descarcă fundal