Imagine de fundal de minge de tenis

tenis de câmp

Minge de tenis

Imagine de fundal de minge de tenis (tenis de câmp)

Imagine de fundal de minge de tenis

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 88 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

10

Ceilalți votează acest wallpaper cu 10 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de minge de tenis (tenis de câmp) pentru a descărca

Este piatra de temelie pentru sportul de tenis, care implică trece mingea de la un domeniu la altul, în care jucătorii sunt mai sus pe net. Aceasta este o zonă de 6.35 inci în diametru. Ele sunt întotdeauna de culoare galbenă cu alb pentru a îmbunătăți vederea de jucători și, de asemenea, astfel încât acestea să poată vedea bine de telespectatori. Există două variante pentru a juca în funcție de altitudine, de presiunea internă. Acestea sunt realizate cu un amestec de cauciuc natural cu alte materiale sintetice. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 6 ani și 24 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Minge de tenis tenis de câmp

Minge de tenis. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de minge de tenis (tenis de câmp). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de minge de tenis (tenis de câmp). Descarcă fundal de ecran de minge de tenis (tenis de câmp) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de minge de tenis (tenis de câmp) pentru desktop. Descarca Desktop Background Sferele sunt realizate dintr-un amestec de materiale de sinteză formate în matriță naturală având cusături. Ei au o presiune de umflare internă decât exteriorul, cu două măsurători de presiune în funcție de altitudinea la care este jucat. Toate acest lucru este standardizat de către asociațiile profesionale de tenis. Ei sunt sfere galbene acoperite de fibre pentru a menține o oală regulat pe terenul de tenis. Ja evoluat foarte mult în ultimii ani și progresele tehnologice.. Fundaluri HD de minge de tenis (tenis de câmp). Acest fundal de ecran deține poziția a 8006-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Rachetă de tenis şi mingea
5
2365
descărcări

Un Rachetă (sau racheta) este un sport care constă în aplicare a unui cadru manipulate cu un strigăt peste care deschide o retea de cablu este intins. Acesta este utilizat pentru atingerea unui mingea în astfel de jocuri ca dovlecel, tenis, Racquetball, şi badminton. Colectiv, aceste jocuri sunt cunoscute sub denumirea de Sporturi cu Rachetă. Lemnul este încă... mai mult

Teren de tenis
4
2098
descărcări

Tenis este un joc jucat între doi jucători (single) sau între două echipe de câte doi jucători (dublu). Actori utiliza o exagerată Rachetă a găsi un hârtop mingea din cauciuc, acoperit cu pâslă (de cele mai multe ori galben, dar poate fi orice culoare sau chiar două ton), pe o netă în adversarului... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de minge de tenis
Descarcă fundal