Imagine de fundal de Disney California Adventure

Disneyland

Disney California Adventure

Imagine de fundal de Disney California Adventure (Disneyland)

Imagine de fundal de Disney California Adventure

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 75 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Disney California Adventure (Disneyland) pentru a descărca

Această fotografie arată un apus de soare la parcul tematic Disney California Adventure în Anaheim (California). Puteți vedea în mod clar unele dintre caracteristicile cele mai caracteristice ale acestui parc de Disneyland Resort, care este roata Fun Mickey, o roată mare, sau California Screamin ', un roller coaster situat in zona Paradise Pier. După cum puteți vedea, parcul devine o atmosferă frumoasă, atunci când se lasă noaptea. Decoreaza umplere computer cu Disney magie. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 5 ani , 10 luni și 25 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Disney California Adventure Disneyland

Disney California Adventure. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Disney California Adventure (Disneyland). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Disney California Adventure (Disneyland). Descarcă fundal de ecran de Disney California Adventure (Disneyland) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Disney California Adventure (Disneyland) pentru desktop. Descarca Desktop Background Parcul Disney California Adventure este în Disneyland Resort, în Anaheim, un oraș din statul american California. Acest parc Disney are o suprafață de 55 de hectare si a fost construit ca o extensie a Disneyland Park cu hoteluri în motivele de resort. Aceasta este împărțită în cinci zone tematice: Hollywood Pictures backlot, Sunshine Plaza, Golden State, Paradise Pier și Land A Bug lui. A devenit un parc independent, iar în 2009 a găzduit mai mult de 6 milioane de vizitatori, ajungând la un record de vizite.. Fundaluri HD de Disney California Adventure (Disneyland). Acest fundal de ecran deține poziția a 7183-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Disneyland Frumoasa adormita Castelul
5
1272
descărcări

Disneyland Park este o temă care se află la 1313 de Sud Harbor Boulevard in Anaheim, California, SUA. Este deschis pe 17 iulie 1955. Parcul este deţinut şi operat de The Walt Disney Company. În prezent, parcul a fost vizitat de mai mult de 515 de milioane de nevoi speciale, deoarece acesta a deschis pentru public, inclusiv preşedinţii, drepturi de autor, precum... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Disney California Adventure
Descarcă fundal