Imagine de fundal de Tren Jupiter

Golden Spike National Monument

Tren Jupiter

Imagine de fundal de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument)

Imagine de fundal de Tren Jupiter

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 77 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument) pentru a descărca

Acest tren vom vedea în fotografia este locomotiva de remorcare Jupiter. Acesta este un tren istoric, atunci când a terminat construcția de cale ferată în Statele Unite ale Americii. La ceremonia de Spike de Aur comemorează momentul în care locomotiva Jupiter din cauza unei erori se găsește cu Union Pacific pentru a schimba. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 6 ani , 5 luni și 22 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Tren Jupiter Golden Spike National Monument

Tren Jupiter. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument). Descarcă fundal de ecran de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument) pentru desktop. Descarca Desktop Background Acest tren este oficial cunoscut sub numele Centrală Pacific Railroad # 60. Una dintre cele două locomotive, alături de Union Pacific No. 119, care a făcut istorie, atunci când s-au întâlnit la Summit-ul de Promontory. Ceremonia de Aur Spike comemorare finalizarea primei ferate transcontinentale din Statele Unite ale Americii. Acesta a fost un eveniment major, care continuă și astăzi sărbătorim.. Fundaluri HD de Tren Jupiter (Golden Spike National Monument). Acest fundal de ecran deține poziția a 7037-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Cabrillo monument national
6
91
descărcări

La 28 septembrie 1542 Juan Rodriguez Cabrillo aterizat la San Diego Bay. Acest eveniment a marcat prima dată că europenii au stabilit piciorul de pe ceea ce mai târziu a devenit coasta de vest a Statelor Unite. Şase zile mai târziu, el a plecat San Diego navighează spre nord şi explorarea uncharted linie de coasta din California. Contribuţiile ajutat să... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Tren Jupiter
Descarcă fundal