Imagine de fundal de Navajo Tribal Parc

Monument Valley

Navajo Tribal Parc

Imagine de fundal de Navajo Tribal Parc (Monument Valley)

Imagine de fundal de Navajo Tribal Parc

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 170 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Navajo Tribal Parc (Monument Valley) pentru a descărca

Monoliţi impunătoare, Buttes roşu, arcade, şi dune de nisip din Monument Valley s-au facut celebru de sase filme majore vest filmat in zona. Monument Valley este situat la graniţa de sud a Utah cu Arizona de nord. Valea se află în intervalul de rezervare Navajo Nation, şi este accesibilă de la US Drum Naţional 163. Numele Navajo pentru Valea este Ndzisgaii Tse bii "(Valea din roci). Zona face parte din Platoul Colorado. Podeaua este în mare măsură Cutler Red siltstone sau nisipul sa depus de râuri şerpuitoare că sculptate vale. Monoliţi impunătoare, Buttes roşu, arcade, şi dune de nisip din Monument Valley sau facut celebru de sase filme majore vest filmat in zona. Monument Valley este situat la graniţa de sud a Utah cu Arizona de nord. Valea se află în intervalul de rezervare Navajo Nation, şi este accesibilă de la US Highway 163.Numele Navajo pentru Valea este Ndzisgaii Tse bii "(Valea din roci). Zona face parte din Platoul Colorado. Podeaua este în mare măsură Cutler roşu siltstone sau nisipul sa depus de râuri şerpuitoare că sculptate vale. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 10 ani , 4 luni și 10 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Navajo Tribal Parc Monument Valley

Navajo Tribal Parc. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Navajo Tribal Parc (Monument Valley). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Navajo Tribal Parc (Monument Valley). Descarcă fundal de ecran de Navajo Tribal Parc (Monument Valley) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Navajo Tribal Parc (Monument Valley) pentru desktop. Descarca Desktop Background navajo rezervare naţiune, monument valley, valea a rocilor, monoliţi şi buttes roşu,. Fundaluri HD de Navajo Tribal Parc (Monument Valley). Acest fundal de ecran deține poziția a 3708-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Monument Valley
6
1029
descărcări

Monument Valley este situat în sud de frontiera cu nordul Utah Arizona. Valea se află în intervalul de rezervare navajo naţiunii, şi este accesibilă din SUA Highway 163. De navajo numele de vale este Tsé Bii \"Ndzisgaii (Valea din Rocks). Zona este o parte din Podisul Colorado. Pardoseala este în mare măsură Cutler Red siltstone sau nisip depuse de către... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Navajo Tribal Parc
Descarcă fundal