Imagine de fundal de Torţa de Statuia Libertăţii

Statuia Libertăţii din New York

Torţa de Statuia Libertăţii

Imagine de fundal de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York)

Imagine de fundal de Torţa de Statuia Libertăţii

Iti place această imagine ca fundal? Puteți găsi cele mai bune wallpapere din Top Fundaluri.

fundal descarcat 48 ori!

Dimensiunea de rezoluția ecranului este , iar site-ul nostru este conceput pentru a descărca automat acest format monitorului în funcție rezoluția ecranului, prin apăsarea "Descarcă fundal".

5

Ceilalți votează acest wallpaper cu 5 puncte ... Nu esti de acord? Crezi că merită mai mult monitorului? Participă acum și votezi acum:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Implică-te pe web

Wallpaper gratuite de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York) pentru a descărca

Statuia Libertăţii poarta o torta pe mana dreapta. Este un monument comemorativ privind centenarul Declaraţiei de Independenţă a Statelor Unite. Acesta a fost dedicat de către oamenii din franceză în Statele Unite ale Americii în 1886 pentru a celebra prietenia lor, care a fost stabilit în timpul Revoluţiei Americane. Aceasta reprezintă o femeie purtând o Štôla, o coroană radiant şi sandale. Ea este călcat în picioare un lanţ rupt si se ridica o torţă în mâna dreaptă şi în acelaşi timp, ea deţine o tabula ansata, în cazul în care este scris la data de Declaraţiei de Independenţă. Acest fundal de ecran ia pe pagina, 10 ani , 5 luni și 12 zi

Descarcă fundal
ÎNAPOI
Torţa de Statuia Libertăţii Statuia Libertăţii din New York

Torţa de Statuia Libertăţii. este o imagine liber pentru a pune pe computer. În eșantionul nostru au această colecție de imagini pentru a descărca. toate sistemele de operare pe calculator de tip și. imagini de dimensiuni pentru toate monitoarele.

Wallpaper de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York). Fundaluri gratuite HD cu peisaje, imagini de fundal și de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York). Descarcă fundal de ecran de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York) pentru PC de la Networks Gifmania, rețeaua de site-uri de internet gratuite. Imagini de fundal Imagini de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York) pentru desktop. Descarca Desktop Background Libertate Insula, Insula Manhattan, Statuia Libertăţii,. Fundaluri HD de Torţa de Statuia Libertăţii (Statuia Libertăţii din New York). Acest fundal de ecran deține poziția a 8936-a în topul general al site-ului.
Noi credem ca acest lucru fundal de ecran nu și-a placut utilizatorii noștri, ce părere ai de asta? Partajarea-l pe rețelele sociale, puteți să-l ajuta să facă cunoscut și să stimuleze descărcări.

Daca iti place aceasta imagine, puteți trimite, de asemenea, ca o carte poștală pentru drum liber

Cele mai descărcare wallpapere

Statuia Libertăţii
6
574
descărcări

Statuia Libertăţii este un monument comemorativ privind centenarul Declaraţiei de Independenţă a Statelor Unite. Acesta a fost dedicat de către oamenii din franceză în Statele Unite ale Americii în 1886 pentru a celebra prietenia lor, care a fost stabilit în timpul Revoluţiei Americane. Aceasta reprezintă o femeie purtând o Štôla, o coroană... mai mult

În Faţa Statuii Libertăţii
6
413
descărcări

Imagine față de Statuia Libertății este situat pe insula de pe New York. Acesta este unul dintre simbolurile orașului și de stat. De asemenea, este un simbol puternic pentru Statele Unite, așa că înseamnă un cântec libertate. Aici vom vedea figura într-o imagine frontală cu piedestal de mare de la marginea apei a insulei. Veți vedea... mai mult

Urmareste-ne!
Imagine de Fundal de Torţa de Statuia Libertăţii
Descarcă fundal