Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Decembrie 2007/6

Fișierele anterioare

28/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moş Crăciun si bomboane bastoane de lemn și aparține categoriei Moş Crăciun. Moş Crăciun tocmai a plecat pe horn. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moş Crăciun si bomboane bastoane de lemn. În aceste zile 4857 A fost descărcat de 364 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moş Crăciun potabile lui ceai și aparține categoriei Moş Crăciun. Moş Crăciun este foarte foame, asa ca de data asta a băut un ceai şi mănâncă o mare bucată de tort. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moş Crăciun potabile lui ceai. În aceste zile 4857 A fost descărcat de 351 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

28/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moş Crăciun şi sa prezentat și aparține categoriei Moş Crăciun. Moş Crăciun este gata să facă cadouri si fericire tuturor copiilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moş Crăciun şi sa prezentat. În aceste zile 4857 A fost descărcat de 967 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Doraemon la Crăciun și aparține categoriei Doraemon. Crăciunul este o sărbătoare anuală care sarbatoreste nasterea lui Isus. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Doraemon la Crăciun. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 775 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Doraemon şi în Dorami Crăciun și aparține categoriei Doraemon. Dorami, de asemenea, cunoscut ca Dorami-chan, este mai tânără, sora de Doraemon. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Doraemon şi în Dorami Crăciun. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 1490 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Doraemon ca Cupidon și aparține categoriei Doraemon. În mitologia romană, Cupidon (Latin cupido) este zeul erotic dragoste si sex. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Doraemon ca Cupidon. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 2222 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Doraemon Pomul de Craciun și aparține categoriei Doraemon. Un pom de Craciun, Yule copac sau Tannenbaum este unul din cele mai populare tradiţii asociate cu celebrarea Crăciunului. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Doraemon Pomul de Craciun. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 765 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cosmice pisică și aparține categoriei Doraemon. Doraemon este o serie manga japoneze create de Fujiko F. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cosmice pisică. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 521 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Doraemon ca războinic și aparține categoriei Doraemon. Pisica Doraemon Cosmic este un robot care apare deghizat ca un războinic în imagine, ca treaba lui este de a ajuta Nobita Nobi clueless și neîndemânatic în seria de desene animate care îi poartă numele. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Doraemon ca războinic. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 862 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Japoneză pastel SHIN Chan și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. SHIN Chan este o serie de benzi desenate animat de origine japoneză (numite pastel SHIN Chan). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Japoneză pastel SHIN Chan. În aceste zile 4862 A fost descărcat de 5308 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057