Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Decembrie 2007/7

Fișierele anterioare

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pastel SHIN Chan principal de caractere și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. Nohara de familie, principalele caractere de desene animate japoneze Seria SHIN Chan pune în această imagine de fundal pentru tine, pentru a decora spaţiul dumneavoastră de lucru. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pastel SHIN Chan principal de caractere. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 2830 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit SHIN-Chan Călătorie și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. SHIN Chan calatorii cu toate familia în maşină, în acest desen a unei scene din seria de animaţie japoneză care le realizează. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit SHIN-Chan Călătorie. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 1987 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit SHIN Chan şi Familiei și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. La prima vedere, pare destul de Nohara familie tipic: o mamă casnică, salaryman tată, şi de 1,5 copii lor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit SHIN Chan şi Familiei. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 1835 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Nohara de familie și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. SHIN-chan mama lui. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Nohara de familie. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 1207 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit SHIN-Chan şi de acţiune masca și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. Acţiunea Mask (Akushon Kamen, mascat Muchacho (phuuz), acţiune Bastard (FUNimation) SHIN-chan lui favorit super-erou în caricatură în caricatură. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit SHIN-Chan şi de acţiune masca. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 2196 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Daisy Nohara SHIN sora-chan și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. De mici sora de SHIN-chan, Himawari Nohara (Daisy (phuuz), Hima (FUNimation)), în acest tapet cu fete în situaţii diferite. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Daisy Nohara SHIN sora-chan. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 446 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Superheroes Nohara de familie și aparține categoriei Crayon Shin-Chan. Familia Nohara şi SHIN-chan ca Superheroes. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Superheroes Nohara de familie. În aceste zile 4815 A fost descărcat de 407 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mic pisică în interiorul unui ciorap și aparține categoriei Soseta Cadou Craciun. Acest lucru amuzant cat a ascuns în interiorul unui ciorap de Craciun, care are aceleasi culori ca costum de Moş Crăciun. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mic pisică în interiorul unui ciorap. În aceste zile 4816 A fost descărcat de 258 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sosete şi clopoţeii și aparține categoriei Soseta Cadou Craciun. Acestea sunt destul de şosete roşii atârnând de un copac ramuri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sosete şi clopoţeii. În aceste zile 4816 A fost descărcat de 122 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/12/2007 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Dreptul de cadou și aparține categoriei Cadouri. Există o mie si una de posibilitati, atunci când este vorba de a surprinde pe cineva cu privire la Ziua îndrăgostiţilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Dreptul de cadou. În aceste zile 4816 A fost descărcat de 302 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057