Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2008/3

Fișierele anterioare

31/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit stalactites și aparține categoriei Gheaţă. Putem vedea un peisaj îngheţat, în care numai elemnts sunt agăţat stalactites ascuţit ca ace. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit stalactites. În aceste zile 4502 A fost descărcat de 631 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

31/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Maria şi Iosif și aparține categoriei Figuri Religioase. Aici se poate vedea oferta cuplu de Maria şi Iosif în faţa lui adora copilul Isus. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Maria şi Iosif. În aceste zile 4502 A fost descărcat de 2111 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

31/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moş Crăciun de salut și aparține categoriei Mesaje de Craciun. În faţa unei mici acoperite de zăpadă biserica gotica, cu turnuri de ascuţit, îl găsim pe Moş Crăciun. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moş Crăciun de salut. În aceste zile 4502 A fost descărcat de 1251 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

31/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Crăciun de familie și aparține categoriei Familii. Este, de timp şi de Crăciun, ca în fiecare an, această familie îndeplineşte lângă şemineu de ceas de Crăciun şi de copac gândesc la bucuriile de sarbatorile de Craciun. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Crăciun de familie. În aceste zile 4502 A fost descărcat de 187 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

31/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Înstelat noapte și aparține categoriei Stele. Este noaptea târziu şi am văzut o mare stea stralucitoare cu toate intensitate în mijlocul unei cerul înstelat. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Înstelat noapte. În aceste zile 4502 A fost descărcat de 4120 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Trei culori-dungi și aparține categoriei Decoratiuni. Acest lucru destul de tipărit fundal a diagonali dungi, care au cele trei culori de Crăciun: rosu, verde si alb. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Trei culori-dungi. În aceste zile 4503 A fost descărcat de 311 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Naşterea scena și aparține categoriei Scenele de Craciun. Aici se poate vedea o scena Naşterii, una dintre cele mai comune scene reprezentate în timpul sarbatorile de Craciun. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Naşterea scena. În aceste zile 4503 A fost descărcat de 1949 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Drum închis și aparține categoriei Distracţie de Crăciun. Ce o murătură a ajuns în Moş Crăciun! Drumul este închis, aşa că are de a-şi schimba itinerarul original. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Drum închis. În aceste zile 4503 A fost descărcat de 1627 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mickey Minnie, Donald şi tont și aparține categoriei Desene Animate. Gasim Minnie Mouse, Mickey Mouse, Goffy, Donald şi cu privire la tine de la o zapada-acoperite peisaj. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mickey Minnie, Donald şi tont. În aceste zile 4503 A fost descărcat de 10340 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Smirnoff gheaţă și aparține categoriei Smirnoff. Nu sunt două produse diferite, de numele Smirnoff Ice. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Smirnoff gheaţă. În aceste zile 4503 A fost descărcat de 1862 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057