Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2008/4

Fișierele anterioare

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit furniza și aparține categoriei Bauturi. Champagne este un element foarte important în cadrul festivităţilor de Crăciun, in special cele care se desfăşoară în ajunul Anului Nou. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit furniza. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 625 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Succesul de Pepsi și aparține categoriei Pepsi. Pepsi Cola obţinut primul său succes de vânzare sa bea din sticle de bere reciclate, care a permis vânzarea de sticle mai mare la un preţ mai mic decât Coca-Cola. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Succesul de Pepsi. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 1676 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Ceai Lipton și aparține categoriei Lipton. Lipton a fost infiintata la sfarsitul secolul XIX de către vânzător şi industralist scoţian Sir Thomas Lipton. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Ceai Lipton. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 1317 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Crăciun alimente și aparține categoriei Mese de Crăciun. Această imagine aminteste de Crăciun tipic banchete. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Crăciun alimente. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 323 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Baie de Evian și aparține categoriei Evian. În această publicitate este o fată care are o baie, iar cada este înconjurat de sticle goale de apa minerala Evian. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Baie de Evian. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 263 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Crăciun de piaţă și aparține categoriei Orase in Crăciun. Unele, în cazul în care Germania sau Austria, oamenii satisface reciproc la oraş principal al pătrat. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Crăciun de piaţă. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 2494 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Slăbire Apă și aparține categoriei Contrex. Apă, substantiv feminin (o apă, două ape, atunci când nu este folosit defectiv de plural), lichid inodor, insipid şi incolor, de cele mai multe ori, sau uşor albăstrui sau chiar verzui în straturi groase. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Slăbire Apă. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 130 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moş Crăciun şi şemineu și aparține categoriei Semineuri. Aici se poate vedea Mos Craciun sa grele care transportă sac de cadouri, de lângă un horn de culoare albă, care este acoperit de zăpadă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moş Crăciun şi şemineu. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 658 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit cu logo-ul Coca-Cola și aparține categoriei Coca-Cola. Coca-Cola a fost creată în 1886 de John Pemberton în Jacobs farmacie din Atlanta, atunci când a decis să creeze o cale de atac pentru a calma sete. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit cu logo-ul Coca-Cola. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 4606 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Un produs la nivel global și aparține categoriei Cofea. Prin consacrat brand Café Pelé, Compania sa extins Cacique internaţional. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Un produs la nivel global. În aceste zile 4542 A fost descărcat de 303 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057