Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2008/7

Fișierele anterioare

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit aum - om simbol și aparține categoriei Aum. În prima silabă Aum este descris ca toate-mistice, entitate care să cuprindă în Upanishads. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit aum - om simbol. În aceste zile 4506 A fost descărcat de 12730 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

30/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Buddha sculptură și aparține categoriei Buddha. Diferite scoli Buddha vedere diferit, cu Theravada Budism reiese în vedere faptul că a fost de Buddha umane, dotata cu cele mai mari puteri psihice (Kevatta Sutta). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Buddha sculptură. În aceste zile 4506 A fost descărcat de 2008 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fotbal Balet de Foc și aparține categoriei mingii. Fotbalul este un sport de echipă ce se dispută între două echipe alcătuite din 11 jucători fiecare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fotbal Balet de Foc. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 19586 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit surferi și aparține categoriei Surfing. Surferii reprezinta o cultura diverse, pe baza de echitatie de procesul natural de valurile oceanului. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit surferi. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 2361 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Rachetă de tenis şi mingea și aparține categoriei Tenis de Câmp. Un Rachetă (sau racheta) este un sport care constă în aplicare a unui cadru manipulate cu un strigăt peste care deschide o retea de cablu este intins. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Rachetă de tenis şi mingea. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 2365 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Teren de tenis și aparține categoriei Tenis de Câmp. Tenis este un joc jucat între doi jucători (single) sau între două echipe de câte doi jucători (dublu). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Teren de tenis. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 2098 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit baseball bile și aparține categoriei Baseball. este o bâtă de baseball şi-ball-sport jucat între două echipe de nouă jucători fiecare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit baseball bile. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 1648 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit tragere de minge de baschet și aparține categoriei Baschet. Baschet este o echipa de sport, în care două echipe de cinci jucatori activă fiecare încearcă să scorul de puncte faţă de un alt propulsor de o minge prin intermediul a 10 de picioare (3 m), ridicat cercui (obiectivul) organizat în conformitate cu normele. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit tragere de minge de baschet. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 2547 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Chineză Olimpice mascota: Yíngying și aparține categoriei Jocurile Olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Yíngying. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Chineză Olimpice mascota: Yíngying. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 777 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit 2008 Jocurile Olimpice de Vară mascots și aparține categoriei Jocurile Olimpice. De Fuwa constă din cinci membri în funcţie de tradiţionale cinci elemente: Beibei, Jingjing, Huanhuan, Yingying şi Nini. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit 2008 Jocurile Olimpice de Vară mascots. În aceste zile 4507 A fost descărcat de 1819 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057