Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2008/8

Fișierele anterioare

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Chineză Olimpice mascota: Nini și aparține categoriei Jocurile Olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Nini. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Chineză Olimpice mascota: Nini. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 894 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Chineză Olimpice mascota: Jingjing și aparține categoriei Jocurile Olimpice. În vara Jocuri Olimpic din 2008, unul dintre Olimpice Mascots vor fi: Jingjing. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Chineză Olimpice mascota: Jingjing. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 1008 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Chineză Olimpice mascota: Huanhuan și aparține categoriei Jocurile Olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Huanhuan. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Chineză Olimpice mascota: Huanhuan. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 1150 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Chineză Olimpice mascota: Bèibei și aparține categoriei Jocurile Olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008, unul dintre Olimpice Mascots va fi: Bèibei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Chineză Olimpice mascota: Bèibei. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 791 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit gheaţă proaspete pentru guma de mestecat și aparține categoriei Gumă de Mestecat Hollywood. Hollywood, a lansat, în 1952, duce la guma de mestecat de piaţă în Franţa - în cazul în care mai multe guma de mestecat este consumat pe cap de locuitor decât oriunde în lume din afara SUA. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit gheaţă proaspete pentru guma de mestecat. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 137 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tabasco de Traditie și aparține categoriei Tabasco. Traditia spune ca Edmund McIlhenny a început să se distribuie lui sos printre rudele sale în refolosite parfum sticle cu spray-uri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tabasco de Traditie. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 148 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pizza Hut a Ştampila și aparține categoriei Pizza Hut. Caracteristica Pizza Hut timbru este de design de la restaurante, cu un acoperiş de ţiglă roşie, desen sau model care a fost adoptat în 1969. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pizza Hut a Ştampila. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 134 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Campania de publicitate Pizza Hut și aparține categoriei Pizza Hut. Pizza Hut a fost fondata in 1958 de doi studenţi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Campania de publicitate Pizza Hut. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 174 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit M & M\'s caractere și aparține categoriei M&M's. In 1954 de M & M\'s caractere apar, impreuna cu celebrul slogan \"de ciocolată cu lapte, care se topeşte în gură, nu în mână\". Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit M & M\'s caractere. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 14518 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Milka elefant și aparține categoriei Milka. Astăzi, liliac vacă reprezinta identitate vizuală a tuturor produselor de marca Milka. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Milka elefant. În aceste zile 4509 A fost descărcat de 1193 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057