Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2008/9

Fișierele anterioare

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Milka porc și aparține categoriei Milka. Primul Milka publicitate a fost făcută în 1973, prezintă un liliac de culoare vacă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Milka porc. În aceste zile 4450 A fost descărcat de 2611 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cel mai mare lanţ de fast-food și aparține categoriei McDonalds. Compania a fost înfiinţată în 1940 de către Dick şi Mac McDonald, care a prezentat ideea de fast-food, in 1948. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cel mai mare lanţ de fast-food. În aceste zile 4450 A fost descărcat de 263 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

29/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Acura TL 2004, cu mult timp farurile și aparține categoriei Acura 2004 TL. În această imagine vom vedea un model 2004 TL de japonezi masina marca Acura, Sedan stil, cu 5 usi si pictata gri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Acura TL 2004, cu mult timp farurile. În aceste zile 4450 A fost descărcat de 907 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit secretă reţeta și aparține categoriei KFC. KFC a fost cunoscut De la crearea sa de \"secret de reteta\" pentru pui prăjit, care conţine unsprezece ierburi şi arome. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit secretă reţeta. În aceste zile 4456 A fost descărcat de 305 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

23/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit A.d. Tramontana și aparține categoriei A.D Tramontana. În această imagine am vedea o imagine generat de calculator a unei AD Tramontana model, de spaniolă de automobile cu acelaşi nume. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit A.d. Tramontana. În aceste zile 4456 A fost descărcat de 240 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Toate tipurile de Cadouri și aparține categoriei Cadouri. Sărbătoarea de dragoste, pentru a îndrăgostiţilor, care a dat numele său, este o veselie, sărbătorită în cea mai mare parte a lumii ca un cântec sau de a iubi exaltación, exprimată prin păgân Dumnezeu şi lui Cupidon binefăcător arrow care pierces inimile. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Toate tipurile de Cadouri. În aceste zile 4457 A fost descărcat de 388 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit O ofertă de cadouri și aparține categoriei Cadouri. In aceasta imagine putem vedea un cuplu adorabil de Teddy poartă waving, peste un fond de inima. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit O ofertă de cadouri. În aceste zile 4457 A fost descărcat de 307 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Combinatii de flori și aparține categoriei Cadouri. Este îndrăgostiţilor? Declara sau de a vă exprima dragostea cu flori pentru această ocazie specială. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Combinatii de flori. În aceste zile 4458 A fost descărcat de 1681 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Semn de dragoste și aparține categoriei Cadouri. Tradiţia a îndrăgostiţilor cadou ia pe mai multe şi mai importante de la un an prea următoare, şi toate magazinele de utilizare inima ca o nada. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Semn de dragoste. În aceste zile 4458 A fost descărcat de 793 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/1/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit gri avansat sedan concept și aparține categoriei Advanced Sedan Concept. În acest tapet vom vedea o fotografie a avansat Sedan Concept de japonezi de automobile Acura. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit gri avansat sedan concept. În aceste zile 4462 A fost descărcat de 1054 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057