Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2008/25

Fișierele anterioare

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit La şoarece a viitorului și aparține categoriei Computere. În zilele noastre, ea este un element esenţial de echipamente pentru majoritatea oamenilor, şi în ciuda apariţiei unor alte tehnologii cu o funcţie similară, la fel ca touchscreen, practica ne arata ca ea stillhas mai mulţi ani de existenţă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit La şoarece a viitorului. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 526 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit KDE mascota și aparține categoriei KDE. Multe aplicaţii KDE au un K in numele, de cele mai multe ori ca o primă scrisoare şi valorificate. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit KDE mascota. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 497 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Peşti tropicali și aparține categoriei Peşte. Inmerse-te în verde ocean de Tahiti de a descoperi aceste destul de peşti care au galben cu alb şi negru dungi pe corpurile lor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Peşti tropicali. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 14749 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Microsoft Windows și aparține categoriei Microsoft. Deoarece Windows 95 a ieşit, Windows a fost cel mai popular şi utilizat sistem de operare, depăşeşte Apple şi alţi producători; de asemenea, este cunoscut sub numele de sisteme de operare de bază, deoarece din cauza lui popularitatea cea mai mare parte a software-uri sunt realizate pentru platformele Windows. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Microsoft Windows. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 1054 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Linux Tux și aparține categoriei Linux. Tux (cunoscut şi sub denumirea de Tux Penguin) este mascota oficială a kernel-ului Linux. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Linux Tux. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 2169 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Reperat Moray ţipar și aparține categoriei Anghila pictată. Aici vom vedea o mare Moray ţipar alb al căror corp are pete intunecate, acoperind-o. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Reperat Moray ţipar. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 321 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Origine cu privire la numele și aparține categoriei Intel. La momentul de fondator, Gordon Moore şi Robert Noyce vrut să numele lor noua companie \"Moore Noyce\". Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Origine cu privire la numele. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 486 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Două portocaliu meduze și aparține categoriei Meduze. Aici se poate vedea două jellyfishes a căror organisme au un jeleu luminoase de culoare portocaliu. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Două portocaliu meduze. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 1618 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Origine a numelui şi logo-ul și aparține categoriei Nero. Programul de nume se doreste a fi un joc de cuvinte. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Origine a numelui şi logo-ul. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 196 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Firefox logo și aparține categoriei Firefox. Animalul se arată în logo-ul este o vulpe stilizate, cu toate că \"foc\" este considerată a fi o denumire comună pentru Red Panda. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Firefox logo. În aceste zile 4521 A fost descărcat de 1578 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057