Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2008/26

Fișierele anterioare

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit albastru stele și aparține categoriei Stele de mare. Acest lucru destul de mare stele, are o culoare albastră, care straluceste brightly pe coralii de aur în cazul în care este plasat. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit albastru stele. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 3191 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Nintendo DS și aparține categoriei Console de Jocuri. Catalogul de Nintendo DS oferă toate tipurile de jocuri: de la curse, de acţiune, strategie, luptă, simulatoare, sport, pentru alţii, care au fost exploatate doar de câteva ori sau chiar niciodată, cum ar fi virtual mascots (Nintendogs), jocuri de inteligenta ( Brain Training), medicina jocuri (Centrul Trauma) şi aplicaţii ca dicţionare, traducători sau jurnale. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Nintendo DS. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 758 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Compaq portabil și aparține categoriei Compaq. În noiembrie 1982 Compaq a anunţat primul lor produs, Compaq Portable, un portabil IBM PC compatibil computer personal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Compaq portabil. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 942 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit roşu coral și aparține categoriei Coralii. Aici se poate vedea o destul de roşu coral a căror culoare contrastează cu fond negru de la ocean în spatele ei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit roşu coral. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 503 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit copii cu ursuleţ de pluş și aparține categoriei zâmbind copii. Jucând cu ursuleţ de pluş, acest copil zâmbind liniştită situată într-un covor albastru. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit copii cu ursuleţ de pluş. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 2247 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Boooo și aparține categoriei zâmbind copii. Această imagine arată muta distractia timp de jocul de hiden şi să caute. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Boooo. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 762 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit copii şi jucării și aparține categoriei zâmbind copii. Uita-te la cum joaca acest copil fericit cu clădirile jucării în grădină frumoasă din casa lui. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit copii şi jucării. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 1010 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit copilul ia-o jos și aparține categoriei zâmbind copii. Un exemplu tipic de postura de copiii lor este luat foots ca fata din imagine. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit copilul ia-o jos. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 1270 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Gâdilitor și aparține categoriei zâmbind copii. Mai multe gâdilitor nu, te rog! pare să spună acest copil cu ea veselă exprimare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Gâdilitor. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 5614 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Obraznic zâmbet și aparține categoriei zâmbind copii. Uita-te cu faţa în acest amuzant! De mic copil a lui degetul în gură şi un zâmbet obraznic. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Obraznic zâmbet. În aceste zile 4519 A fost descărcat de 13289 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057