Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2008/45

Fișierele anterioare

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Ochelari Oakley și aparține categoriei Ochelari. Oakley, Inc este o companie eyewear cunoscut mai ales pentru sfârşitul lor ridicat de schi ochelari de soare şi ochelari de protecţie. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Ochelari Oakley. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 1380 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Adidas şi fotbal și aparține categoriei Adidas. Din 1970, Adidas a fost sponsor, furnizor oficial şi de titularul de la Cupa Mondială de fotbal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Adidas şi fotbal. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 1318 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Nike slogan și aparține categoriei Nike. În plus faţă de fabricaţie şi echipamente pentru sport, compania operează magazine sub numele Niketown. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Nike slogan. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 9014 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Puma de sponsorizare și aparține categoriei Puma. Puma sponsorizează o serie de echipe şi jucători, echipamente şi selecţiile de fotbal, crichet, golf, masina de curse (Ferrari si Renault F1). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Puma de sponsorizare. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 5730 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Abercrombie Publicitate și aparține categoriei Abercrombie & Fitch. Abercrombie & Fitch pieţelor, prin mijloace de senzuala fotografii în nuanţe de gri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Abercrombie Publicitate. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 485 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Victoria\'s secret de modele și aparține categoriei Victoria's Secret. Compania a câştigat notorietate, în 1990, după ce a început să contract modele celebre în campanii publicitare şi de prezentari de moda. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Victoria\'s secret de modele. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 1434 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

05/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Allure de Chanel și aparține categoriei Chanel. Ne vedem aici o reclamă pentru parfum de Chanel Allure, un florale, cald si dulce parfum. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Allure de Chanel. În aceste zile 4536 A fost descărcat de 184 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

04/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit O piele perfecta și aparține categoriei Olay. Pentru a avea o piele perfectă este un lucru pe care toate femeile doresc pentru. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit O piele perfecta. În aceste zile 4537 A fost descărcat de 60 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

04/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Krombacher Pils și aparține categoriei Krombacher. Krombacher de bere este un Pilsener sau pilsner, că este un palid Lager. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Krombacher Pils. În aceste zile 4537 A fost descărcat de 595 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

04/2/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Originea Stella Artois și aparține categoriei Stella Artois. Originea Stella Artois merge, cel puţin pentru a secolului XIV, în cazul în care, în conformitate cu un document datat 1366 municipale, o fabrică numit Hoorn da deja plătite impozitele în oraş pentru a fi capabil de a produce bere. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Originea Stella Artois. În aceste zile 4537 A fost descărcat de 1400 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057