Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Martie 2008/16

Fișierele anterioare

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Ţintă și aparține categoriei The World Is Not Enough. Aceasta este o walpaper de la filmul \"lumea nu este suficient\". Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Ţintă. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 482 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit diavolului marca și aparține categoriei End of Days. De cifru 666 tradiţional a fost considerat a fi diavolului marca. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit diavolului marca. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 2013 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Edward Norton şi de Clubul de lupta și aparține categoriei The Fight Club. De tapet reprezintă una din scene din filmul \"The Clubul de lupta\". Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Edward Norton şi de Clubul de lupta. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 497 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Helena Boham Carter la un spital sală de aşteptare și aparține categoriei The Fight Club. Acest tapet reproduce o scena din filmul de Fight Club, în care englez actrita Helena Boham Carter este fumat într-un spital de sală de aşteptare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Helena Boham Carter la un spital sală de aşteptare. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 232 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit un victorios Masini și aparține categoriei Ferrari F1. În această imagine am vedea masina de Formula 1 Ferrari. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit un victorios Masini. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 497 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cum se începe o lupta? și aparține categoriei The Fight Club. Cineva intreaba-ne o întrebare în acest fundal: Care este cea mai bună cale de a porni o lupta? Brad Pitt i înveţe pe noi a mişcărilor, care sunt necesare pentru a porni lupta. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cum se începe o lupta?. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 287 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit masina din cele mai aclamat pe echipe și aparține categoriei Ferrari F1. În această imagine am vedea masina de Formula 1 Ferrari. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit masina din cele mai aclamat pe echipe. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 484 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mesaj și aparține categoriei The Fight Club. În acest tapet putem vedea Brad Pitt răniţi după ce unul dintre luptele organizate de club. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mesaj. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 616 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Brad răniţi și aparține categoriei The Fight Club. Aici se poate vedea Brad Pitt caracterizat ca Tyler Durden, carismatic de vanzator de săpun de la Fight Club. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Brad răniţi. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 209 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/3/2008 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Protagonişti vorbesc și aparține categoriei The Fight Club. Norton şi Pitt au o conversaţie într-una din scene din filmul \"The Fight Club\", care a fost reprodus în acest tapet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Protagonişti vorbesc. În aceste zile 4709 A fost descărcat de 328 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057