Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Decembrie 2010/2

Fișierele anterioare

15/12/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Patinaj Oameni de Zăpadă și aparține categoriei Imagini de Fundal Animate. Fundal animat de un patinoar, în cazul în care unele dragi oameni de zăpadă au amuzant patinaj. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Patinaj Oameni de Zăpadă. În aceste zile 3576 A fost descărcat de 9796 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/12/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fluture în Iazului și aparține categoriei Imagini de Fundal Animate. De fundal animate de un iaz cu pesti, broaste testoase si fluturi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fluture în Iazului. În aceste zile 3576 A fost descărcat de 12635 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/12/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit 3D Crăciun Cabana și aparține categoriei Imagini de Fundal Animate. Acumularea de ninsoare face această scenă-un paradis de vacanţă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit 3D Crăciun Cabana. În aceste zile 3576 A fost descărcat de 31459 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/12/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bariera de Corali și aparține categoriei Imagini de Fundal Animate. De fundal animate de un recif de corali în cazul în care diverse specii marine înot primare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bariera de Corali. În aceste zile 3576 A fost descărcat de 60489 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/12/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cimitirul Fermecat și aparține categoriei Imagini de Fundal Animate. De fundal animate de un cimitir întunecat şi înfricoşător. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cimitirul Fermecat. În aceste zile 3576 A fost descărcat de 16693 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057