Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Mai 2010/117

Fișierele anterioare

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Regina Albă - Anne Hathaway și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Regina albă, Mirana, unul dintre protagoniștii Alice in Tara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Regina Albă - Anne Hathaway. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 73 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pălărier fără pălărie și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Pălărier este cel mai nebunesc personajul din acest film. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pălărier fără pălărie. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 102 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Palarierul Nebun (Johnny Depp) și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Mad Hatter este unul dintre personajele principale din filmul de Alice în Țara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Palarierul Nebun (Johnny Depp). În aceste zile 3950 A fost descărcat de 126 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Alice, de dimensiuni mici și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Alice este protagonistul filmului fantezie. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Alice, de dimensiuni mici. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 122 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Palarierul - Alice in Tara Minunilor și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Personajul principal din filmul Alice în Țara Minunilor este Mad Hatter, personajul interpretat de Johnny Depp. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Palarierul - Alice in Tara Minunilor. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 58 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Palarierul și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Pălărierul, unul dintre personajele din Alice in Tara Minunilor 2010. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Palarierul. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 552 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Johnny Depp în rolul de Palarierul și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Johnny Depp joacă Mad Hatter în film de Tim Burton. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Johnny Depp în rolul de Palarierul. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 240 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pisică Cheshire și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Chessure, pisică de Cheshire, unul dintre personajele principale din Alice in Tara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pisică Cheshire. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 1200 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Alice (Mia Wasikowska) și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Alice, protagonistul filmului regizat de Tim Burton, este interpretat de actrita Mia Wasikowska. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Alice (Mia Wasikowska). În aceste zile 3950 A fost descărcat de 62 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Peisaj cu Alice și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Alice, unul dintre personajele principale ale Alice în Ţara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Peisaj cu Alice. În aceste zile 3950 A fost descărcat de 203 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057