Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Mai 2010/119

Fișierele anterioare

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mia Wasikowska este Alice și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Mia Wasikowska este actrița care joacă personajul Alice în fantezie de film și magia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mia Wasikowska este Alice. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Poarta: Alice în Ţara Minunilor și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Alice în Ţara Minunilor este un film de aventura fantezie 2010 în regia lui Tim Burton, scris de Linda Woolverton, şi încearcă Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Crispin Glover, Michael Sheen si Stephen Fry. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Poarta: Alice în Ţara Minunilor. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 91 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Palarierul Nebun și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Pălărierul nebun este personajul interpretat de Johnny Depp. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Palarierul Nebun. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 208 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Alice - Alice in Tara Minunilor și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Alice este protagonistul din Alice în Țara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Alice - Alice in Tara Minunilor. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 39 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pălării de Palarierul și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Palarierul este un personaj din filmul ”Alice în Țara Minunilor”. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pălării de Palarierul. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 170 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Alunarilor și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Mallymkun, Alunarilor, în Alice in Tara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Alunarilor. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 75 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Motanul Cheshire (Stephen Fry) și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Motanul Cheshire din Alice în Țara Minunilor, filmul anului 2010. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Motanul Cheshire (Stephen Fry). În aceste zile 3993 A fost descărcat de 1043 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Iepure Alb și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Iepure Alb, McTwisp, în Alice in Tara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Iepure Alb. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 106 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Martie Iepure și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. Martie Iepure, Thackery în Alice in Tara Minunilor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Martie Iepure. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 127 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/5/2010 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Personaje ale filmului și aparține categoriei Alice în Ţara Minunilor. In aceasta imagine putem vedea unele dintre personajele principale din film. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Personaje ale filmului. În aceste zile 3993 A fost descărcat de 181 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057