Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Octombrie 2011/2

Fișierele anterioare

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Roma la Noaptea și aparține categoriei Roma. Colosseum, sau Coliseum, iniţial la Amfiteatrul Flavian (latină: Amphitheatrum Flavium, italiană Anfiteatro Flavio sau Colosseo), este un amfiteatru eliptic în centrul oraşului de la Roma, Italia, cel mai mare construit vreodată în Imperiul Roman. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Roma la Noaptea. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 76 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Arcul lui Constantin și aparține categoriei Roma. Colosseum, sau Coliseum, iniţial la Amfiteatrul Flavian (latină: Amphitheatrum Flavium, italiană Anfiteatro Flavio sau Colosseo), este un amfiteatru eliptic în centrul oraşului de la Roma, Italia, cel mai mare construit vreodată în Imperiul Roman. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Arcul lui Constantin. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 65 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mausoleul lui Hadrian și aparține categoriei Roma. Mausoleul lui Hadrian, de obicei cunoscut sub numele de Castelul Sant\'Angelo, este o cladire impozanta cilindric în Roma, Italia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mausoleul lui Hadrian. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 136 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Castelul Sant\'Angelo și aparține categoriei Roma. Mausoleul lui Hadrian, de obicei cunoscut sub numele de Castelul Sant\'Angelo, este o cladire impozanta cilindric în Roma, Italia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Castelul Sant\'Angelo. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 89 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fântâna din Trevi și aparține categoriei Roma. Fontana di Trevi se afla o fantana in Rione Trevi din Roma, Italia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fântâna din Trevi. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 120 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fântâna din Trevi și aparține categoriei Roma. Fântâna din Trevi este o fântână în Rione Trevi din Roma, Italia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fântâna din Trevi. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 53 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Piazza del Campidoglio și aparține categoriei Roma. Construit in secolele 13 si 14, Palazzo Senatorio (\"Palatul Senatoriale\") reprezintă vârful Tabularium, care a găzduit odată arhivele Romei antice. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Piazza del Campidoglio. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 47 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Primăria Roma și aparține categoriei Roma. Construit in secolele 13 si 14, Palazzo Senatorio (\"Palatul Senatoriale\") reprezintă vârful Tabularium, care a găzduit odată arhivele Romei antice. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Primăria Roma. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 48 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Palazzo Senatorio și aparține categoriei Roma. Construit in secolele 13 si 14, Palazzo Senatorio (\"Palatul Senatoriale\") reprezintă vârful Tabularium, care a găzduit odată arhivele Romei antice. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Palazzo Senatorio. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 37 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bazilica Sfântul Pavel din Afara Zidurilor și aparține categoriei Roma. Papă Bazilica Sfântul Pavel din Afara Zidurilor (În italiană: Basilica di San Paolo Papale fuori le Mura), cunoscut sub numele Sf. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bazilica Sfântul Pavel din Afara Zidurilor. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 52 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057