Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Octombrie 2011/5

Fișierele anterioare

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Turnul Eiffel Noaptea și aparține categoriei Paris. Turnul Eiffel, porecla La Dame de Fer, doamna de fier, este o băltoacă zăbrele turn de fier situat pe Champ de Mars în Paris. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Turnul Eiffel Noaptea. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 510 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Muzeul Luvru din Paris și aparține categoriei Paris. Aceasta este o altă atracţie a oraşului, la Muzeul Luvru. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Muzeul Luvru din Paris. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 81 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Muzeul Luvru din Paris Noaptea și aparține categoriei Paris. Aceasta este o altă atracţie a oraşului, la Muzeul Luvru. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Muzeul Luvru din Paris Noaptea. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 169 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit San Pietro în Montorio și aparține categoriei Roma. San Pietro in Montorio este o biserica din Roma, Italia, care include în curtea sa Tempietto litera (a martyrium comemorativ mic) construit de Donato Bramante. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit San Pietro în Montorio. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 43 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moulin Rouge din Paris și aparține categoriei Paris. Aceasta este o altă atracţie a oraşului, Moulin Rouge. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moulin Rouge din Paris. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 87 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Disneyland Paris Castelul și aparține categoriei Paris. Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un cartier de luat masa de vânzare cu amănuntul, şi de divertisment, şi şapte Disney deţinute de hoteluri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Disneyland Paris Castelul. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 180 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Notre Dame de Paris, la Apus de Soare și aparține categoriei Paris. Notre Dame de Paris, de asemenea, cunoscut sub numele de Catedrala Notre Dame, este o catedrala gotica, catolică în jumătatea de est a Île de la Cité. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Notre Dame de Paris, la Apus de Soare. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 131 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tempietto de Bramante și aparține categoriei Roma. San Pietro in Montorio este o biserica din Roma, Italia, care include în curtea sa Tempietto litera (a martyrium comemorativ mic) construit de Donato Bramante. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tempietto de Bramante. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 49 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Notre Dame de Paris la Noaptea și aparține categoriei Paris. Notre Dame de Paris, de asemenea, cunoscut sub numele de Catedrala Notre Dame, este o catedrala gotica, catolică în jumătatea de est a Île de la Cité. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Notre Dame de Paris la Noaptea. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 102 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Notre Dame de Paris și aparține categoriei Paris. Notre Dame de Paris, de asemenea, cunoscut sub numele de Catedrala Notre Dame, este o catedrala gotica, catolică în jumătatea de est a Île de la Cité. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Notre Dame de Paris. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 68 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057