Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Octombrie 2011/6

Fișierele anterioare

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bulevardul de la Paris și aparține categoriei Paris. Un bulevard larg, în centrul oraşului. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bulevardul de la Paris. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 148 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Papă Bazilica Santa Maria Maggiore și aparține categoriei Roma. Papă Bazilica Santa Maria Maggiore (în italiană: Basilica di Papale Santa Maria Maggiore), cunoscut, de asemenea, de către alte nume, este cea mai mare biserica romano-catolică Marian în Roma, Italia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Papă Bazilica Santa Maria Maggiore. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 51 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Arcul de Triumf din Paris și aparține categoriei Paris. Arcul de Triumf din Paris este una dintre cele mai cunoscute monumente din oraş. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Arcul de Triumf din Paris. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 58 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Arcul de Triumf din Paris și aparține categoriei Paris. Arcul de Triumf din Paris este una dintre cele mai cunoscute monumente din oraş. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Arcul de Triumf din Paris. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 101 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Panteonul de la Roma și aparține categoriei Roma. Panteonul este o clădire în Roma, Italia, comandat de Marcus Agrippa ca un templu pentru a tuturor zeilor din Roma antică, şi reconstruită de împăratul Hadrian, în aproximativ 126 AD. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Panteonul de la Roma. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 73 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Paris Pont Neuf și aparține categoriei Paris. Pont Neuf din Paris şi Samaritaine în fundal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Paris Pont Neuf. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 121 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Villa Borghese din Roma și aparține categoriei Roma. Villa Borghese este o grădină mare peisaj în mod naturalist englez în Roma, care conţine un număr de clădiri, muzee (vezi Galeria Borghese) şi atracţii. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Villa Borghese din Roma. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 116 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Universitatea Sapienza din Roma și aparține categoriei Roma. Universitatea Sapienza din Roma, oficial Sapienza - Università di Roma, cunoscut anterior ca Università degli Studi di Roma \"La Sapienza\", este un coeducational, Universitatea de Stat autonom în Roma, Italia. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Universitatea Sapienza din Roma. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 40 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/10/2011 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite din Roma și aparține categoriei Roma. Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite (FAO) este o agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite, care conduce eforturile internaţionale de a învinge foamea. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite din Roma. În aceste zile 3468 A fost descărcat de 40 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057