Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Octombrie 2012/7

Fișierele anterioare

22/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Capace de Sticla Amstel și aparține categoriei Amstel. Marca Amstel într-o mulțime de capace de sticle sale, în acest caz, Lumina Amstel. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Capace de Sticla Amstel. În aceste zile 2958 A fost descărcat de 36 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Trandafiri Dragoste Adevarata și aparține categoriei Mesaje cu flori. Acest frumos buchet de trandafiri de diferite culori (unele trandafiri roșii, roz, alb și galben) a scris mesajul «Dragostea Adevărată». Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Trandafiri Dragoste Adevarata. În aceste zile 2961 A fost descărcat de 155 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Te Iubesc, Animat și aparține categoriei Mesaje cu flori. Cu acest nou fond poate da o imagine de fundal plin de viață, care se muta animat flori roz în timp ce puteți citi mesajul în centrul «Te iubesc». Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Te Iubesc, Animat. În aceste zile 2961 A fost descărcat de 1179 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Dragoste cu Trandafiri și aparține categoriei Mesaje cu flori. Acest mesaj de dragoste cu o inimă de trandafiri roșii înseamnă Te iubesc. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Dragoste cu Trandafiri. În aceste zile 2961 A fost descărcat de 113 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Zori de Zi Partea 2 Personaje Principale și aparține categoriei Zori de Zi (Partea 2). Familia Cullen, cu Jacob Black, în Zori de Zi Partea 2. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Zori de Zi Partea 2 Personaje Principale. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 368 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bella și Edward, cu Renesmee, în Zori de Zi Partea 2 și aparține categoriei Zori de Zi (Partea 2). În a doua parte a Zori de Zi, personajele principale sunt Bella și Edward Cullen, împreună cu fiica lor Renesmee Cullen. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bella și Edward, cu Renesmee, în Zori de Zi Partea 2. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 189 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Zori de Zi 2, Animat și aparține categoriei Zori de Zi (Partea 2). Acest tapet animat de Zori de Zi 2 prezinta cele trei protagoniști, Bella Cullen cu Jacob Black si Edward Cullen, în timp ce titlul original al filmului se mișcă în jurul valorii de la desktop-ul tau. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Zori de Zi 2, Animat. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 941 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit IN2U Calvin Klein și aparține categoriei Calvin Klein. În anul 2007, Calvin Klein a făcut lansarea unui set cu doua arome, CK IN2U, doua parfumuri, unul pentru bărbați și altul pentru femei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit IN2U Calvin Klein. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 36 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bella, Renesmee si Edward și aparține categoriei Zori de Zi (Partea 2). Bella Cullen (Kristen Stewart) și Edward Cullen (Robert Pattinson), cu fiica lor Renesmee Cullen (Mackenzie Foy), în Zori de Zi Partea filmul 2, ultimul film care va închide ciclul Saga Amurg. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bella, Renesmee si Edward. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 549 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/10/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jacob și Bella cu Renesmee și aparține categoriei Zori de Zi (Partea 2). După Zori de Zi Partea 1, amprenta lui Iacov pe Renesmee, și el devine protectorul ei și este mereu cu ea. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jacob și Bella cu Renesmee. În aceste zile 2962 A fost descărcat de 103 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057