Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Noiembrie 2012/4

Fișierele anterioare

21/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Dulciuri de Craciun și aparține categoriei Mese de Crăciun. O imagine de un Crăciun delicios tratează, câteva bucăți de tort de ciocolată și nuci, și unele briose cu glazură. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Dulciuri de Craciun. În aceste zile 2791 A fost descărcat de 80 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Crăciun Jucarii și aparține categoriei Jucarii pentru Craciun. Dimineața de Crăciun este un moment magic când copiii trezesc foarte devreme pentru a descoperi ceea ce Moș Crăciun le-a lăsat sub bradul de Craciun. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Crăciun Jucarii. În aceste zile 2793 A fost descărcat de 71 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Elegant Ren și aparține categoriei Renii de Crăciun. În această ilustrație doi reni sunt reprezentate printre dealuri, înconjurat de zăpadă peste tot. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Elegant Ren. În aceste zile 2793 A fost descărcat de 75 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Naruto Crăciun și aparține categoriei Manga. Crăciun în Naruto a ajuns la Hidden Leaf Village. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Naruto Crăciun. În aceste zile 2793 A fost descărcat de 78 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Crăciun Fericit și aparține categoriei Mesaje de Craciun. Acest tapet animat are un decorațiuni frumoase de Crăciun pe cuvintele engleza \"Crăciun Fericit\", care apar plutitoare, create cu texturi de Crăciun plante. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Crăciun Fericit. În aceste zile 2793 A fost descărcat de 1861 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Miniatură Familie de Crăciun și aparține categoriei Familii. O familie mică drăguț de figuri miniaturale. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Miniatură Familie de Crăciun. În aceste zile 2796 A fost descărcat de 86 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bomboane Bastoane de Culoare și aparține categoriei Bomboane de Crăciun. Zeci de bastoane bomboane și acadele vin împreună în această imagine delicios rezultat. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bomboane Bastoane de Culoare. În aceste zile 2796 A fost descărcat de 97 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Copaci Mîzgălit și aparține categoriei Desene Animate. În imagine, pomi de Crăciun au fost mici mîzgălit în forme simple, in nuante diferite de verde, pentru a crea un frumos Crăciun hârtie de ambalaj. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Copaci Mîzgălit. În aceste zile 2797 A fost descărcat de 42 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Crăciun Hârtie de Ambalaj și aparține categoriei Decoratiuni. O mare cadou de Crăciun împachetat cu unele culori atent. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Crăciun Hârtie de Ambalaj. În aceste zile 2797 A fost descărcat de 67 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/11/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moș Crăciun Sania Trasa de Cai, Animat și aparține categoriei Sanie. Acest context Moș Crăciun sania trasa de cai animat va aduce spiritul Crăciunului la o astfel de dată importantă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moș Crăciun Sania Trasa de Cai, Animat. În aceste zile 2797 A fost descărcat de 1384 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057