Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Septembrie 2012/12

Fișierele anterioare

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Caesar Flinckerman și aparține categoriei Jocurile Foame. Cezar Flinckerman este realizator de televiziune de Jocurile foamei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Caesar Flinckerman. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Effie și Katniss și aparține categoriei Jocurile Foame. Acesta este momentul în care Katniss ia scena cu Effie Trinket, la ceremonia de seceriș. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Effie și Katniss. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 71 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Haymitch și Katniss și aparține categoriei Jocurile Foame. Haymitch, mentorul a omagii din Districtul 12, oferă unele încurajare valoroase și consiliere pentru a Katniss, pentru a ajuta să facă față unei provocări. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Haymitch și Katniss. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 50 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Jocurile Foamei Caractere și aparține categoriei Jocurile Foame. Personajele principale din Jocurile foamei, Katniss Everdeen și Peeta Mellark cu. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Jocurile Foamei Caractere. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 235 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mercedes-Benz CL 65 AMG 2011 și aparține categoriei Mercedes-Benz SL-Class. Scăpa în cazul în care alții vă pot urmări, departe de oraș și întreaga lume. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mercedes-Benz CL 65 AMG 2011. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 365 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Kiwi în Apă și aparține categoriei Kiwi. Doar așa, proaspete si apetisante, plutitoare pe un val de apă, puteți vedea în interiorul unui kiwi, care te face să vrei să mănânci. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Kiwi în Apă. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 79 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

11/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Inima Kiwi și aparține categoriei Kiwi. Nu vrei să ia o muscatura din prezentul kiwi gustoase?Kiwi, fructe de plante Actinidia, este un fruct verde stralucitor si un gust foarte acru similar cu căpșuni. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Inima Kiwi. În aceste zile 3134 A fost descărcat de 70 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Matt Groening și aparține categoriei Futurama (Variat). Matt Groening (1954, Portland, Oregon) este un caricaturist, producător de televiziune celebru pentru a fi creatorul Simpsons si Futurama sunt seria de desene animate cele mai renumite din toate timpurile. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Matt Groening. În aceste zile 3139 A fost descărcat de 47 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Matrix și aparține categoriei Matrix. Matrix este o lume virtuala fictiv în care oamenii trăiesc o viață normală, fără să știe că nu este real. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Matrix. În aceste zile 3139 A fost descărcat de 64 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057