Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Septembrie 2012/4

Fișierele anterioare

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit O Mulțime de Mingi de Baseball și aparține categoriei Baseball. În acest tapet, putem vedea o mulțime de mingi de baseball toate împreună. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit O Mulțime de Mingi de Baseball. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 69 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Șapcă de Baseball și Bilă și aparține categoriei Baseball. În acest tapet de baseball putem vedea o șapcă de baseball și o minge de baseball pe o suprafață netedă, cu un filtru alb-negru. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Șapcă de Baseball și Bilă. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 76 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bâte de Baseball, Mănuși și Bile și aparține categoriei Baseball. Această imagine este dedicat tuturor celor care se consideră un ciudat de baseball. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bâte de Baseball, Mănuși și Bile. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 85 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Baseball și Liliacul și aparține categoriei Baseball. Acest tapet este simplu, dar elegant. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Baseball și Liliacul. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 51 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Minge de Baseball în Apă, Animate și aparține categoriei Baseball. Acest tapet animat este fabricat din o minge de baseball, care a căzut în apă după ce a lovit un home run. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Minge de Baseball în Apă, Animate. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 674 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Mingi de Baseball, Dinamic și aparține categoriei Baseball. Acest tapet este dinamic, ceea ce înseamnă că imaginile vor roti fiecare anumită perioadă de timp. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Mingi de Baseball, Dinamic. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 671 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Manhattan și aparține categoriei Manhattan. În Manhattan puteți găsi cele mai uimitoare cladiri din New York, inclusiv Empire State Building, Rockefeller Center și clădirea Chrysler. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Manhattan. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 65 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Manhattan Times Square și aparține categoriei Manhattan. Intersecția celebru de pe Broadway și de-al șaptelea bulevard, mai bine cunoscut sub numele de Times Square. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Manhattan Times Square. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 145 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Manhattan, Animate și aparține categoriei Manhattan. Acest tapet animat oferă o vedere spectaculoasă a Manhattan-ului, cel mai faimos cartier al orasului New York. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Manhattan, Animate. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 882 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Manhattan, Dinamic și aparține categoriei Manhattan. Cu monitorului nostru dinamic aveți mai multe fotografii din Manhattan, care va schimba la fiecare câteva secunde. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Manhattan, Dinamic. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 786 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057