Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Septembrie 2012/5

Fișierele anterioare

24/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pegas, Animat și aparține categoriei Pegas. Cu acest tapet animat va da viata pe desktop-ul dvs. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pegas, Animat. În aceste zile 3121 A fost descărcat de 740 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Manhattan Bridge și aparține categoriei Manhattan. Manhattan Bridge leaga scădea Manhattan cu cartierul Brooklyn. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Manhattan Bridge. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 188 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Manhattan Bridge Constructii și aparține categoriei Manhattan. Manhattan Bridge în construcție. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Manhattan Bridge Constructii. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 62 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pegas, Dinamic și aparține categoriei Pegas. Cu acest tapet, nu vei simti nevoia sa-l schimbe pentru o lungă perioadă de timp. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pegas, Dinamic. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 791 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pod Râul Hudson și aparține categoriei Manhattan. Râul Hudson, care ruleaza de-a lungul insula Manhattan, are mulți pași pentru a comunica diferite cartiere din New York, deoarece este un oraș foarte mare, și ar trebui să fie bine comunicate. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pod Râul Hudson. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 75 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Podul Brooklyn în Manhattan și aparține categoriei Manhattan. La noapte, podul Brooklyn, care leaga Manhattan cu Brooklyn, lumini și oferă o vedere frumoasă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Podul Brooklyn în Manhattan. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 70 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cal cu Aripi și aparține categoriei Pegas. În acest tapet avem un prim-plan al unui Pegas, care este un cal înaripat. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cal cu Aripi. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 360 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Insula Manhattan și aparține categoriei Manhattan. Orașul din Manhattan este situat la gura de vărsare a râului Hudson, și este unul dintre cele cinci districte ale New York-ului. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Insula Manhattan. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 57 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pegas cu Photoshop și aparține categoriei Pegas. În acest tapet putem vedea un Pegas, care este o creatură în formă de cal, doar cu aripi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pegas cu Photoshop. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 90 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/9/2012 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pictura Pegas și aparține categoriei Pegas. În acest tapet drum liber avem un Pegas pictate cu Photoshop, dar trase de mână anterior pe o bază creion. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pictura Pegas. În aceste zile 3124 A fost descărcat de 75 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057