Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2013/6

Fișierele anterioare

10/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Buclă cu Folie de Cadou și aparține categoriei Arcuri. Acest tapet este învelit cu o frumoasa culoare roșie de hârtie de Craciun decorat cu o buclă de culoare roșie, cu margini aurii uimitoare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Buclă cu Folie de Cadou. În aceste zile 3013 A fost descărcat de 101 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

10/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Buclă Tesatura și aparține categoriei Arcuri. Un tapet delicată a unei bucle foarte pompos, în care predomină culoarea roz guma, cu unele panglici, cu puncte albe și panglici alte verzi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Buclă Tesatura. În aceste zile 3013 A fost descărcat de 32 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

10/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Minnie Mouse Buclă și aparține categoriei Arcuri. Sărbătoresc Crăciunul alături de Minnie Mouse cu acest frumos roșu și verde bucla colorate de Crăciun, în care puteți vedea Minnie, mouse-ul cel mai cunoscut de sex feminin de la personaje Disney, într-o farfurie în centrul buclei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Minnie Mouse Buclă. În aceste zile 3013 A fost descărcat de 57 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

10/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Purpuriu Buclă și aparține categoriei Arcuri. Această buclă violet culoare este plasat pe o hârtie colorată de argint, creând un contrast de culori frumoase pentru a decora de fundal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Purpuriu Buclă. În aceste zile 3013 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

09/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Gerbera Zoom și aparține categoriei Gerbera. Un zoom de un capac de gerbere cu picăturile de ploaie este tema perfecta pentru un tapet frumos HD. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Gerbera Zoom. În aceste zile 3014 A fost descărcat de 105 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

09/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Gerbera cu Roua și aparține categoriei Gerbera. Tapaet de o fotografie a gerbera cu roua de dimineață. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Gerbera cu Roua. În aceste zile 3014 A fost descărcat de 96 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

09/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Amarant Coral Fanart și aparține categoriei Amarant Coral. Fanart Amarant de acest tapet se face de către un fan al jocului video Final Fantasy IX și tehnica folosită a fost creion creion. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Amarant Coral Fanart. În aceste zile 3014 A fost descărcat de 39 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

09/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fanart de Amarant Coral și aparține categoriei Amarant Coral. În acest tapet vom vedea un fanart de Amarant Coral, un personaj din jocul video Final Fantasy IX (Final Fantasy 9), care a fost lansat în anul 2000 de către compania Squaresoft (acum Square Enix). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fanart de Amarant Coral. În aceste zile 3014 A fost descărcat de 33 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

09/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bizoni pe Zăpadă și aparține categoriei Bizon Nord-American. O turmă de bizoni printr-o pădure zăpadă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bizoni pe Zăpadă. În aceste zile 3014 A fost descărcat de 68 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

09/1/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Bizoni cu Cresterea și aparține categoriei Bizon Nord-American. Imagine de Fundal de două bizoni de sex feminin, fiecare alapteaza bebelusii lor. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Bizoni cu Cresterea. În aceste zile 3014 A fost descărcat de 56 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057