Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2013/2

Fișierele anterioare

25/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Rita Harrinson, Eu Sunt Sam și aparține categoriei Eu sunt Sam. Actrita Michelle Pfeiffer și Sean Penn, în rolul lor de avocat Harrinson Rita și Dawson Sam, tatăl lui Lucy Diamond Dawson (Dakota Fanning). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Rita Harrinson, Eu Sunt Sam. În aceste zile 2559 A fost descărcat de 44 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Lucy și Sam, Eu Sunt Sam și aparține categoriei Eu sunt Sam. Sam are grija de fiica lui Lucy de echitatie un autobuz înapoi acasă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Lucy și Sam, Eu Sunt Sam. În aceste zile 2559 A fost descărcat de 42 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Lucy, Eu Sunt Sam și aparține categoriei Eu sunt Sam. În acest tapet vedem pe Lucy, fiica de 6 ani a lui Sam, un adult care suferă un grad de autism, care îl plasează sub intelectual fiica lui mai mică. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Lucy, Eu Sunt Sam. În aceste zile 2559 A fost descărcat de 55 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sam și Lucy, Eu Sunt Sam și aparține categoriei Eu sunt Sam. În această imagine vom vedea un filigran de Sam, un adult cu retard mintal, saruta fiica ei afecțiune. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sam și Lucy, Eu Sunt Sam. În aceste zile 2559 A fost descărcat de 43 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sticle Budweiser, Dinamic și aparține categoriei Budweiser. Dacă sunteți unul dintre cei care nu se schimbă niciodată monitorului lor pentru lene, vom rezolva problemele tale usoare, cu imagini de fundal noastre dinamice. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sticle Budweiser, Dinamic. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 714 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Budweiser Bere, Animate și aparține categoriei Budweiser. Acest tapet animat de bere va fi de încântare pentru oricine care îi place berea, și că îi place să se bucure de o bere rece ca gheața. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Budweiser Bere, Animate. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 857 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Budweiser Echipa NASCAR și aparține categoriei Budweiser. Budweiser este sponsorul oficial al lui Kevin Harvick, un american care concurează Piloto în cupa NASCAR, cu un Impala Chevrolet și numărul 29. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Budweiser Echipa NASCAR. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 43 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Budweiser American Lager și aparține categoriei Budweiser. Dacă sunteți un iubitor de bere bună, apoi se pune acest tapet de Budweiser ca fundal de desktop. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Budweiser American Lager. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 56 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Budweiser Select și aparține categoriei Budweiser. Imaginea din acest tapet este o campanie de publicitate de Budweiser Select, una dintre beri Budweiser că putem găsi pe piață. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Budweiser Select. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 35 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Budweiser Logo și aparține categoriei Budweiser. Un tapet minimalist de Budweiser, rege al berii. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Budweiser Logo. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 72 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057