Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Februarie 2013/3

Fișierele anterioare

22/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tavernă Epocă Budweiser și aparține categoriei Budweiser. Datorită acestui tapet, va fi capabil să imagen cum fabrici de bere Budweiser vechi s-au întors în zilele. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tavernă Epocă Budweiser. În aceste zile 2562 A fost descărcat de 69 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Michael Cammalleri, Jucătorul de Hochei și aparține categoriei Hochei. În acest tapet putem vedea Michael Cammalleri, un profesionist gheață jucător de hochei în uniforma sa de Calgary Flames, o echipă canadiană în nord-vestul Divizia de NHL, fondată în 1972. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Michael Cammalleri, Jucătorul de Hochei. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Patine de Hochei și aparține categoriei Hochei. În acest se închide din nou, putem vedea unele patine profesionist de hochei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Patine de Hochei. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 175 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Față în Față Hochei și aparține categoriei Hochei. Doi jucători profesioniști de hochei se lupta din greu pentru a obține pucul dupa ce un arbitru a pus joc după un falie a fost comis. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Față în Față Hochei. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Portar Hochei pe Gheață și aparține categoriei Hochei. Acest portarul de la New Jersey Devils este protejat printr-un echipament de protecție de la Reebok. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Portar Hochei pe Gheață. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Gol Hochei pe Gheață și aparține categoriei Hochei. Tapet de un gol marcat de Columbus Blue Jackets împotriva New Jersey Devils. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Gol Hochei pe Gheață. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 51 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit José Théodore, Portar Hochei și aparține categoriei Hochei. José Théodore este acest hochei pe gheață portarului, care deține ferm crosă de hochei, sau crosă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit José Théodore, Portar Hochei. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Portar Hochei și aparține categoriei Hochei. În acest hochei pe gheață monitorului putem vedea un portar hochei în momentul potrivit în cazul în care acesta este blocarea o sedinta de adversarul său. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Portar Hochei. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pinguin Rockhopper de Sud și aparține categoriei Pinguinii. Un tapet în care un grup de pinguini Rockhopper Sud (eudyptes chrysocome), care este o specie de pinguini, care are o mulțime de similitudini cu pinguin macaroane, de exemplu, (eudyptes chrysolophus). Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pinguin Rockhopper de Sud. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 73 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

21/2/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Grup de Pinguini Imperiali și aparține categoriei Pinguinii. Un grup de exemplare adulte de pinguini imperiali sunt colectate pe zapada Antarctica în acest tapet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Grup de Pinguini Imperiali. În aceste zile 2563 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057