Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Martie 2013/3

Fișierele anterioare

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Închide Vampir și aparține categoriei Vampirii. Fata rece a unui vampir iese din umbră între o cu privirea intrigant și gheață, dezvăluind colți ascuțiți sale cu vampiri de la maxilarul său. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Închide Vampir. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 228 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sirena În Marea și aparține categoriei Sirene. Această sirenă albastru părul se uită la tine, în acest tapet și din partea de jos a mării. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sirena În Marea. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 245 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Donald Duck și aparține categoriei Donald Duck. Rață cel mai faimos și cunoscut de toți, Donald Duck, vine acum pentru a vă aduce acest tapet, în care putem vedea Donald Duck cu tinuta lui clasic. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Donald Duck. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 519 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Înotătorii Olimpice și aparține categoriei Natație. Un grup de inotatori olimpici sunt având o cursă de înot, iar această fotografie ne arată un punct de vedere diferit de concurență, cu o perspectivă subacvatică din partea de jos a piscinei, cu un aparat de fotografiat subacvatic. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Înotătorii Olimpice. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 101 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Monstru Foc și aparține categoriei Monstri. Un monstru gigantic fantezie iese brutal de sol, complet nebun de furie. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Monstru Foc. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 203 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Taj Mahal și aparține categoriei Arhitectura Islamica. Taj Mahal-ul este o construcție care este utilizat foarte mult pentru a ilustra arhitectura islamica, deși este un set de cladiri care se alătură o mulțime de influențe arhitecturale, deoarece aparține arhitectura mongolă, cu o combinație de elemente din persană islamic,, arhitectura indiană și chiar turcă, formând un set complex de cladiri, dar armonios. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Taj Mahal. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 137 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fantomă Halloween la o Ușă și aparține categoriei Fantome de Halloween. Fantoma frumos care apare în acest tapet este în fața ușii unei case pentru a cere bomboane de Halloween, cu coșul ei ca o formă de dovleac sculptat, Jack O Lantern. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fantomă Halloween la o Ușă. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 134 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spiritele de la Strada și aparține categoriei Fantoma. În această stradă întunecată poate fi văzut unele spirite, fantome, de asemenea, numite sau spectre, îmbrăcați în haine vechi și de epocă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spiritele de la Strada. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 123 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Elf Femeie și aparține categoriei Elfii. În scopul de a vă umple calculatorul cu misticismul, ne propunem acest tapet de un elf femeie îmbrăcată în haine delicate violet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Elf Femeie. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 254 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Femeia Războinic și aparține categoriei Femeie Medievale. Acest tapet de un razboinic femeie medieval este o ilustrare de Luis Royo fantezie, un artist mai cunoscut pentru ilustrații fantezia sa, ca aceasta. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Femeia Războinic. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 208 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057