Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Martie 2013/4

Fișierele anterioare

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cei Patru Fantastici și aparține categoriei Cei Patru Fantastici. În acest tapet, cei patru fantastici sunt situate la un hol de o bază secretă cu care se confruntă un personaj negativ. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cei Patru Fantastici. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 65 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Demonică Craniu și aparține categoriei Demonii. Acest tapet demonică este un fundal pentru desktop terifiantă a unui demon negru în curs de dezvoltare din între umbre. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Demonică Craniu. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 187 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Wolverine și aparține categoriei Wolverine. Wolverine apare în acest tapet arătând ghearele sale amenințător, cu o față supărată, înainte de un fundal gri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Wolverine. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 130 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Flash și aparține categoriei Flash. Aici vine Flash, stacojiu viteza stele, care aceștia dispun darul de viteza luminii, la o viteză mare pentru a ajunge la acest tapet super-erou de benzi desenate DC. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Flash. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 105 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Teren de Cafea Schita și aparține categoriei cafea măcinată. Tapet de un desen realizat cu cafea măcinată. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Teren de Cafea Schita. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Teoria Big Bang și aparține categoriei Teoria Big Bang. Imaginea din acest tapet Teoria Big Bang-ului seria TV este împușcat de promovare a doilea sezon al seriei, care apare Sheldon încearcă să citească o carte în timp ce Penny, Leonard, Howard și Raj (sau Koothrappali) joacă Rock Band joc de electronice Arte. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Teoria Big Bang. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 81 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Scenă Cafea Boabe și aparține categoriei Boabe de Cafea. Iubitorii de cafea adevărat știu că boabele de cafea a făcut recent cafea măcinată, își păstrează toate aroma cafelei mare. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Scenă Cafea Boabe. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 117 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Falling Skies și aparține categoriei Falling Skies. Cu acest fundal de cădere Cerul va vedea Căpitanul Weaver (Will Patton), Hal Mason (Drew Roy), Ben Mason (Connor Jessup), Tom Manson (Noah Wyle), Matt Mason (Maxim Knight) și Anne Sticla (lunei Bloodgood), care sunt protagoniștii seriei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Falling Skies. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 73 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Podul Brooklyn Noaptea și aparține categoriei Podul Brooklyn. La noapte, Podul Brooklyn poate părea deosebit de frumos, cu luminile artificiale ale oraș mare desen schiță a podului. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Podul Brooklyn Noaptea. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 96 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

19/3/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit The Walking Dead și aparține categoriei The Walking Dead. Protagoniștii The Walking Dead sunt prinse pe capota mașinii-rulota. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit The Walking Dead. În aceste zile 2574 A fost descărcat de 194 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057