Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Aprilie 2013/13

Fișierele anterioare

03/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Meniu Americănesc și aparține categoriei Bucătăria Americana. Aici aveți un meniu tipic americănesc alimentar, un hamburger american cu o felie mare de carne însoțite de unele muraturi si cartofi prajiti franceză. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Meniu Americănesc. În aceste zile 2658 A fost descărcat de 57 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

03/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Hamburger Americănesc și aparține categoriei Bucătăria Americana. Un hamburger delicios americănesc pentru aceste adevărații iubitori alimentare americane care se pot seta acum ca un tapet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Hamburger Americănesc. În aceste zile 2658 A fost descărcat de 75 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tort Tiramisu și aparține categoriei Bucătăria Italiana. Bucurați-vă de această bucată de tort Tiramisu, un desert din gastronomia italiană, care este, după cum puteți vedea, a făcut dintr-un strat de bureti inmuiate in cafea, o cremă de ou și zahăr și cacao pudră presărat peste tot de sus. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tort Tiramisu. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 61 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Tiramisu și aparține categoriei Bucătăria Italiana. Un delicios tort tiramisu vine vorba de acest Tapet pe desktop. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Tiramisu. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 60 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spaghete cu Sos Bolognez și aparține categoriei Bucătăria Italiana. Cele spaghete cu sos bolognez pe care le puteți vedea în această Tapet gastronomiei italiene sunt o reteta foarte celebru a dietei mediteraneene. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spaghete cu Sos Bolognez. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 58 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spaghete Alla Puttanesca și aparține categoriei Bucătăria Italiana. Antena pe care le puteți vedea în acest tapet sunt unele spaghete cu sos alla puttanesca, un sos tradițional, care își are originea în centrul Italiei. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spaghete Alla Puttanesca. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 56 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spaghete Bolognez și aparține categoriei Bucătăria Italiana. Bucurați-vă de acum câteva spaghete cu sos bolognez gustoase în fundal desktop. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spaghete Bolognez. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 71 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spaghete Carbonara și aparține categoriei Bucătăria Italiana. Iti place spaghete cu sos Carbonara? Dacă vă place paste, aici vă aducem aceasta reteta cunoscut al gastronomiei italiene pentru tine pentru ao seta ca imagine de fundal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spaghete Carbonara. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 67 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spaghete cu Sos Carbonara și aparține categoriei Bucătăria Italiana. O masă gustoasă de spaghete cu sos carbonara vine tu datorită calculatorului dumneavoastră la această Tapet dintr-o placă delicioase mâncăruri italiene. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spaghete cu Sos Carbonara. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 53 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

02/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Profiterol și aparține categoriei Bucătăria Italiana. O piramidă delicios de Profiterol scăldate în sirop de ciocolată. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Profiterol. În aceste zile 2659 A fost descărcat de 54 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057