Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Aprilie 2013/3

Fișierele anterioare

26/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit USS Enterprise Distruge, Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. USS Enterprise, carismatic Star Trek nava a fost atins și precipită într-o cădere liberă de la sol a planetei veți vedea în acest tapet. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit USS Enterprise Distruge, Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2538 A fost descărcat de 81 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

26/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Nava Spatiala Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. O nava spatiala din Star Trek Into Darkness care se confruntă amenințător pe USS Enterprise, distrugând tot ceea ce stă în calea sa. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Nava Spatiala Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2538 A fost descărcat de 42 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

26/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Anunţ Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Din cei doi protagoniști din Star Trek Into Darkness, care este favorita ta? Spock sau Kirk? Cu acest tapet tu nu va trebui să aleagă, și va avea un fond de amândoi lângă titlul de film futurist scris cu litere gri. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Anunţ Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2538 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

26/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Poster Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. James Kirk și Spock într-o imagine de promovare pentru filmul Star Trek Into Darkness, care este sigur de a fi perfect ca un tapet de toți fanii Star Trek. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Poster Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2538 A fost descărcat de 42 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Spock și Kirk, Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Spock (Zachary Quinto) și James T. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Spock și Kirk, Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2539 A fost descărcat de 51 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit John Harrison în Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Flota Stelară logo-ul poate fi văzut în gaura în clădirea prezentate în acest tapet de Star Trek Into Darkness, unde vom vedea John Harrison (Benedict Cumberbatch), pe un munte de moloz și fier, în timp ce uitam toate distrugerile pe care le-a provocat de-a lungul oras. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit John Harrison în Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2539 A fost descărcat de 62 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit John Harrison, Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Un tapet devastator din filmul Star Trek Into Darkness, în care vom vedea personajul negativ John Harrison (Benedict Cumberbatch), un fost ofițer Flota Stelară, care vrea să-l distrugă de la baza pentru a face față Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) și tot echipajul său. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit John Harrison, Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2539 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit USS Enterprise, Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Dacă există ceva care nu poate fi ratează pe un nou film Star Trek este popular navă, în acest caz, USS Enterprise NCC-1701-E dotare Spock, Nyota Uhura, Hikaru Sulu, Pavel Chekov, printre alți membri ai echipajului, și condus de populare Căpitanul James T. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit USS Enterprise, Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2539 A fost descărcat de 114 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Celulă USS Enterprise, Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Un tapet de noul film Star Trek Into Darkness, unde putem vedea Spock (Zachary Quinto) și Kirk (Chris Pine) interogarea John Harrison (Benedict Cumberbatch), care este închis într-o celulă de izolare în USS Enterprise. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Celulă USS Enterprise, Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2539 A fost descărcat de 35 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

25/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Kirk și Spock, Star Trek Into Darkness și aparține categoriei Star Trek: Into Darkness. Căpitanul Kirk (Chris Pine) și Spock (Zachary Quinto), par a fi îngrijorat, în această scenă din noul film Star Trek Into Darkness. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Kirk și Spock, Star Trek Into Darkness. În aceste zile 2539 A fost descărcat de 36 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057