Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Aprilie 2013/7

Fișierele anterioare

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Caractere Armate Walking Dead și aparține categoriei The Walking Dead. În primul sezon al The Dead Walking, toate protagoniști apar armate și gata de luptă de pietoni. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Caractere Armate Walking Dead. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Walking Dead de AMC și aparține categoriei The Walking Dead. Puteți seta această imagine ca tapet pe desktop ca o fotografie de promovare a primului sezon al Walking Dead, în care Rick, Lori și Carl Grimes se afla lângă Glenn, Andrea și Shane, și toate dintre ele sunt înconjurate de zombi, de asemenea, cunoscut sub numele de pietoni. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Walking Dead de AMC. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 73 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Caractere Walking Dead și aparține categoriei The Walking Dead. În al treilea sezon al The Dead Walking, acesta este grupul de supraviețuitor oameni care urmează Rick Grimes spre zona de siguranță, de călătorie cu toate acestea ele pot. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Caractere Walking Dead. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 95 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Supraviețuitorii Walking Dead și aparține categoriei The Walking Dead. În acest tapet, personajele principale ale Walking Dead pare a fi a lua o scurtă pauză în cursa lor au luptat pentru supraviețuire. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Supraviețuitorii Walking Dead. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 46 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Protagoniști The Walking Dead și aparține categoriei The Walking Dead. Această fotografie ne arată protagoniștii The Dead Walking in primele sezoane, un tapet în care putem vedea personaje ca Shane Walsh, Glenn, Lori Grimes, Carl Grimes, Rick Grimes, Dale Horvath și Andrea. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Protagoniști The Walking Dead. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 63 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Atlanta, The Walking Dead și aparține categoriei The Walking Dead. Peisajul pe care le puteți vedea în acest wallpaper este orașul de Walking Dead după apocalipsa zombie pe care le-a trăit. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Atlanta, The Walking Dead. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 136 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

18/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit The Walking Dead, Treilea Sezon și aparține categoriei The Walking Dead. Cu acest tapet desktop din seria Walking Dead, va fi capabil să se bucure pe deplin de-al treilea sezon al seriei, cu această imagine în care Rick Grimes a urcat pe partea de sus a unui autobuz închisoare distrusă și are drept cu arma. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit The Walking Dead, Treilea Sezon. În aceste zile 2546 A fost descărcat de 144 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sari de Balene și aparține categoriei Balenele. O balena cu cocoașă gigantic sau yubarta salturi în vederea uimit de un grup de turiști care sunt în conformitate cu obiectivele turistice barca de balene. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sari de Balene. În aceste zile 2547 A fost descărcat de 67 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Balena Ucigasa Sărituri și aparține categoriei Balenele. În acest tapet există o vizitare a obiectivelor turistice de un grup de balene Orca, printre care există un sărituri în apă cu rapiditatea pe care uimește în special provenind de la animale atât de mari și grele. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Balena Ucigasa Sărituri. În aceste zile 2547 A fost descărcat de 126 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Balena Ucigasa si ei Copilul și aparține categoriei Balenele. Pentru tapet pe desktop nu este nimic mai frumos și relaxant decât acest specimen adult de o balena ucigasa lângă copilul ei mic. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Balena Ucigasa si ei Copilul. În aceste zile 2547 A fost descărcat de 265 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057