Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Aprilie 2013/8

Fișierele anterioare

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Pereche de Balene Ucigase și aparține categoriei Balenele. O pereche de balene Orca (Orcinus orca) zari la suprafață în acest wallpaper prin intermediul unor găuri de gheață. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Pereche de Balene Ucigase. În aceste zile 2644 A fost descărcat de 65 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Coadă de Balenă Orca și aparține categoriei Balenele. Aceasta fotografie de o coadă de o uriașă balenă poate fi frumos pentru tapet pe desktop, după pictogramele de pe desktop. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Coadă de Balenă Orca. În aceste zile 2644 A fost descărcat de 61 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Sărituri Balena și aparține categoriei Balenele. O mare balena cu cocoașă sare din apă pentru a umple tapet pe desktop cu măreție. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Sărituri Balena. În aceste zile 2644 A fost descărcat de 57 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Balenă cu Cocoașă Adult și aparține categoriei Balenele. În această fotografie submarin se poate observa un exemplar adult de balena cu cocoașă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Balenă cu Cocoașă Adult. În aceste zile 2644 A fost descărcat de 68 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

17/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Cuplu de Balene Sărind și aparține categoriei Balenele. În acest tapet frumos balena vom vedea două copii ale cocoașă sau gubarte (Megaptera novaeangliae), cunoscut balena cu cocoașă. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Cuplu de Balene Sărind. În aceste zile 2644 A fost descărcat de 59 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Podul Brooklyn din Partea Superior și aparține categoriei Podul Brooklyn. În acest tapet putem vedea vedere perfectă că partea de sus a Podul Brooklyn are. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Podul Brooklyn din Partea Superior. În aceste zile 2645 A fost descărcat de 40 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Podul Brooklyn Roșiatică și aparține categoriei Podul Brooklyn. Culorile arzătoare ale căderii apus de soare de mai sus Podul Brooklyn chiar în momentul în care această fotografie de epocă a fost luată, cu care ne-am creat o imagine de fundal gratuit malul vechi al Manhattan-ului, cu Podul suspendat Brooklyn, unde puteți vedea, de asemenea, figura de înalt a Turnurilor Gemene ale World Trade Center, înainte de de 9-11 care a schimbat cursul America de Nord și istoria lumii. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Podul Brooklyn Roșiatică. În aceste zile 2645 A fost descărcat de 101 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Siniliu Podul Brooklyn și aparține categoriei Podul Brooklyn. Cu acest tapet de suspendat Podul Brooklyn putem vedea, într-o fotografie tonifiat albastru, coasta din Manhattan în timpul o noapte clară. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Siniliu Podul Brooklyn. În aceste zile 2645 A fost descărcat de 189 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Podul Brooklyn cu World Trade Center și aparține categoriei Podul Brooklyn. Acest tapet Podul Brooklyn este un mic tribut victimelor World Trade Center, unde putem vedea Turnurile Gemene vechi din New York in urma. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Podul Brooklyn cu World Trade Center. În aceste zile 2645 A fost descărcat de 81 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

16/4/2013 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Podul Brooklyn din Partea de Jos și aparține categoriei Podul Brooklyn. În acest tapet vă vom arăta punctele de vedere ale podul Brooklyn ca data de la picioarele sale, în cazul în care puteți vedea cum o mulțime de turiști opri pentru a viziona nocturne a orasului New York, și a face fotografii ca amintire, cu vederile sale spectaculoase. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Podul Brooklyn din Partea de Jos. În aceste zile 2645 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057