Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu August 2014/2

Fișierele anterioare

13/8/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Moai și aparține categoriei Statuile Moai. Moai sunt expresia ultimă a culturii Rapa Nui, cultura care a trăit pe Insula Paștelui. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Moai. În aceste zile 2161 A fost descărcat de 50 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/8/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit fata de vacă și aparține categoriei Vaci în iarbă. Imagine amuzant de o vacă într-o imagine foarte aproape de unde putem vedea botul aproape de obiectivul aparatului foto. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit fata de vacă. În aceste zile 2161 A fost descărcat de 115 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/8/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Supergirl peste o stea și aparține categoriei Supergirl. Eroina Supergirl zboară prin spațiu de mai sus un soare, putem vedea cum soarele strălucește în toată puterea lui, deoarece plutește în spațiu liniștit. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Supergirl peste o stea. În aceste zile 2161 A fost descărcat de 41 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

13/8/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Fata de o pisica prim-plan și aparține categoriei Fata de Pisici. Cat se confruntă foarte aproape că are ochi frumoși galbeni și pot vedea favoriți, botul și gura. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Fata de o pisica prim-plan. În aceste zile 2161 A fost descărcat de 92 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

06/8/2014 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit The walking dead oraș pustiu și aparține categoriei The Walking Dead. Zombie apocalipsa a venit la toate orașele din lume au fost distruse de către hoardele de strigoi. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit The walking dead oraș pustiu. În aceste zile 2168 A fost descărcat de 65 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057