Blog-ul de wallpapere cu Gratis

Blog-ul de Fundaluri gratuite cu Ianuarie 2015/5

Fișierele anterioare

15/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Vedere de noapte a orasului și aparține categoriei Orașe pe Timp de Noapte. O figură privire la om la peisajul a clădirilor din oraș vazut cu stele de pe partea de sus a unui zgârie-nori mare om se uită la scena în care stelele umple cerul cu alte planete și stele căzătoare pe cer. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Vedere de noapte a orasului. În aceste zile 1869 A fost descărcat de 51 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Times Square pe timp de noapte și aparține categoriei Orașe pe Timp de Noapte. Times Square este piața centrală din New York și putem vedea pe timp de noapte în această imagine. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Times Square pe timp de noapte. În aceste zile 1869 A fost descărcat de 60 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

15/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit oraș pe timp de noapte cu ceață și aparține categoriei Orașe pe Timp de Noapte. Peisaj de un oraș pe timp de noapte, atunci când clădirile sunt acoperite de ceață. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit oraș pe timp de noapte cu ceață. În aceste zile 1869 A fost descărcat de 64 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Canale de un oraș și aparține categoriei Orașe pe Timp de Noapte. Scenă de noapte în care vom vedea un canal în mijlocul unui oraș european. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Canale de un oraș. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 50 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit pod oraș pe timp de noapte și aparține categoriei Orașe pe Timp de Noapte. Un pod cu un arc de piatra mare, care ne permite să vedem zgârie-nori din oraș. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit pod oraș pe timp de noapte. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 45 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Disney Princess Cenusareasa și aparține categoriei Cenușăreasă. Cenușăreasa este unul dintre cele mai renumite printese Disney, pentru că personajul său se bazează pe o poveste clasica pentru copii. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Disney Princess Cenusareasa. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 158 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Peisaj de Cenusareasa și aparține categoriei Cenușăreasă. O imagine minunat pentru tapet cu un rezumat al personajelor și scene de Cenusareasa. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Peisaj de Cenusareasa. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 79 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Zână nasa de Cenusareasa și aparține categoriei Cenușăreasă. Tinerilor Cenusareasa a vrut să meargă la dans la palatul regal. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Zână nasa de Cenusareasa. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 101 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Printesa Cenusareasa și aparține categoriei Cenușăreasă. Printesa Cenusareasa este în această imagine cu un smoching. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Printesa Cenusareasa. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 94 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

14/1/2015 Zilele trecute va prezentam acest wallpaper numit Castelul de Cenusareasa și aparține categoriei Cenușăreasă. Castelul de Cenusareasa este palatul în care locuiește prințul, și locul în care un dans organizat pentru a găsi o soție. Puteți merge la site-ul http://imaginidefundal.gifmania.ro și acest wallpaper magnific descarcă gratuit numit Castelul de Cenusareasa. În aceste zile 1870 A fost descărcat de 206 ori. Sperăm că vă place în timp ce vă amintiți că puteți descărca toate imagini de fundal pentru gratuit și cota în rețelele sociale.

Copyright © Gifmania Networks |

| Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057